Буковинка з Кам'яної, яка вже давно живе в Америці, проплатила в Епіцентрі тисячу банок і тисячу кришок для потреб чернівецьких волонтерів

Буковинка з Кам'яної, яка вже давно живе в Америці, проплатила в Епіцентрі тисячу банок і тисячу кришок для потреб чернівецьких волонтерів

12.05.2022, 09:38

На заклик чернівецьких волонтерів: Потрібні півлітрові банки: парафіяни чернівецьких церков Різдва Пресвятої Богородиці та Св. Антонія поставили на потік виготовлення тушонки для ЗСУ відгукнулося чимало доброчинців. І не тільки з Буковини, сусідніх областей, але й без перебільшення з цілого світу. 

Ще 2500 банок для виготовлення тушонок зібрали також школи і ДНЗ Чернівців. - Про це повідомила директорка Чернівецький ліцей №5 "ОРІЯНА", депутатка Чернівецької міської ради Галина Абрам'юк. - Дякую за логістику Микола Демич - все зібрано і завезено на Капеланську, 31.

Як повідомив волонтер, приватний підприємець Мирослав Живачівський, який звертався до небайдужих громадян допомогти з банками, "не встиг написати у фейсбук, що потрібні півлітрові банки, як відгукнулося багато людей. Дякую жінкам, які організували сусідів у своїх будинках, співробітників на підприємствах для збору банок. Хочу відразу уточнити, що тепер можна приносити будь-які півлітрові банки, які закачуються і які закручуються.

- Відгукнулися навіть люди із за кордону. Особливо вразила жінка з Кам'яної, яка вже давно живе в Америці, яка проплатила в Епіцентрі тисячу банок і тисячу кришок, і ми їх лише забрали.

- Але найбільша подяка все ж нашим жіночкам, які готують всі ці смаколики. Ви можете бачити на фотографіях і на відео ті дві купи ящиків, у кожному з яких мінімум 12 банок, які були приготовлені за минулий тиждень. Це близько тисячі банок з рибою і ще така сама кількість тушонок і паштетів зі свинини. І це означає, що наші герої хоча б не будуть голодні.

- Дуже смачні тушонки з гречкою та рисом передали на фронт і з 10 училища, за що їм велика шана.

- Хіба це не надихає, щоб ми хоча б трішки приклали і своїх зусиль? Нагадую, саме в останній партії попробували використати банки з різьбою і все вийшло. Тому потрібні любі півлітрові банки і кришки до них.

Приносити на Капеланську 31 у Чернівцях".

 




 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: у приміщенні

На зображенні може бути: у приміщенні

1