'Батьківщина' підтримає Каспрука у другому турі за певних умов (+ВІДЕО)

"Батьківщина" підтримає Каспрука у другому турі за певних умов (+ВІДЕО)

03.11.2015, 21:24

Голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян відповів на питання BukNews про підтримку у другому турі виборів чинного мера Чернівців Олексія Каспрука. 

Про це з прес-конференції лідера обласної парторганізації повідомляє кореспондент BukNews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі демократичні партії Чернівців мають підтримати в другому турі Каспрука, - депутат

- Щодо підтримки чинного мера Каспрука перед другим туром виборів, то до нас  з такою пропозицією ніхто не звертався.

Знаючи офіційні результати виборів розуміємо,  що шанси на перемогу має і один кандидат, і інший. Проаналізувавши певну інформацію зробив висновок, що кожен з кандидатів має рівні можливості стати мером міста Чернівці.  

Того кандидата, який буде підтримувати наші принципи і програму «Батьківщини», ми готові підтримати. Зараз не готовий заявити про конкретного кандидата.

Якщо проаналізувати, хто проголосував за ті чи інші політичні сили і скільки виборців виявили бажання голосувати за різних кандидатів, можна зробити висновок, що кожен кандидат, які вийшли у другий тур,  має рівні можливості стати мером міста Чернівці.

Якщо кандидати не звернулися до нас офіційно, щоб ми їх підтримали, то ми не можемо самі виходити з такими пропозиціями. У кожного кандидата своя програма, своє бачення майбутнього щодо підтримки різними політичними силами. Тоді ведуться певні перемовини. Тоді ми можемо заяви свою позицію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян прокометував можливість створення коаліції з «Рідним містом», представникам якого закидають підкуп виборців (+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (8)

avatar

Panas Roik

03 листопада 2015 20:29

Шанси на перемогу має і один кандидат, і інший? Мунтян готовий співпрацбвати з Михайлішиним? У мене залишки поваги до Батьківщини щезли геть.

avatar

Кирило

03 листопада 2015 21:21

Каспрукт геть не ліпший від Михайлішина, обоє велика помилка чернівчан.

avatar

ІМХО

03 листопада 2015 21:36

Каспруку нет альтернативы ! главное, что бы все , кто хочет город доверить в добрые руки , пришли на 2 поддержать , уже не словом , а делом! Черновцы заслуживают хорошего мера!

avatar

А.

04 листопада 2015 01:06

загаловле не соответствует тексту статьи !

avatar

Сам

04 листопада 2015 02:19

О, Каспрук - Брєвжнев-2, чи то пак уже три, бо ж другим був так само "безальтернативний" Федорук

avatar

До А.

04 листопада 2015 11:24

avatar

Mila Hachik

04 листопада 2015 21:13

Хведорук і компанія з  Каспруком і Бурбаком у важкий момент покинула Батьківщину. Чому зараз Мунтян повинен    лизати дупу усяким Каспрукам?

avatar

Дон Педро Чупакабро

04 листопада 2015 21:55