«Батьківщина» обурена ситуацією, яка склалася в приміщенні міської ради: АТОшники вважають заяву наклепом і вимагають вибачень

«Батьківщина» обурена ситуацією, яка склалася в приміщенні міської ради: АТОшники вважають заяву наклепом і вимагають вибачень

28.01.2016, 16:55

Заява фракції «Батьківщина» в Чернівецькій міській раді

Після перерви в пленарному засіданні Чернівецької міської ради депутатам фракції «Батьківщина» перешкоджають повернутися до сесійної зали. Коли депутати повернулися, аби продовжити роботу – зал засідань виявився заблокованим. Зал блокують люди, які не належать до правоохоронних органів, не представляються і не надають документів.

Навколо нас відбуваються незрозумілі події, які скидаються на спробу дискредитувати нашу політичну силу і звинуватити в тому, що ми не хочемо працювати. Закликаємо представників політичної сили «Народний фронт», який очолює Прем’єр-міністр Яценюк, а також  міського голову Олексія Каспрука зупинити маніпуляції заради вирішення власних питань і задоволення амбіцій. Не потрібно вводити людей в оману. Дайте нам можливість виконати те, заради чого нас сюди обрали люди: обговорити і прийняти рішення, що забезпечуватимуть життєдіяльність міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій міськраді АТОшники заблокували вихід із сесійної зали

«Ми приходитимемо на засідання до того часу, доки депутати не почнуть працювали», - військовий на сесії Чернівецької міськради

Ми закликали до цього і зранку до початку роботи, і зараз. І сесія розпочалася нормально, поки до зали на зайшли контрольовані певною політичною силою люди. «Батьківщина» закликає всіх   зупинити маніпуляції і повернутися до нормальної роботи.

Громадські формування Народної самооборони та подібні їм виконували реальну роботу під час протистояння злочинній владі регіоналів, масових народних виступів і різноманітних форм протидії тодішньої влади. Наразі громада обрала нову владу, там працюють нові люди, усі суперечки мають вирішуватися цивілізовано і в сесійній залі, а не під тиском людей в камуфляжах. Їх використовують політики для власних цілей, для дестабілізації ситуації в області. 

Заявляємо, що вимагаємо можливості працювати, і працювати без тиску. Ми прийшли висловлювати і відстоювати позицію наших виборців, а не контрольованих певними політиками людей.

Батьківщина готова працювати, захищати інтереси виборців. Ми діятимемо в межах чинного законодавства і регламенту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернівецькій "Батьківщині" пояснили, чого чекають від сьогоднішньої сесії міської ради

КОМЕНТАР:

Демобілізований учасник АТО Євгеній Марусик, який сьогодні організував блокування виходу із сесійної зали Чернівецької міськради, вимагає публічних вибачень від керівника фракції "Батьківщина" в міськраді Олександра Пуршаги та голови обласної організації партії "Батьківщина" Івана Мунтяна за те, що їхня політична сила поширила офіційну заяву про тиск на депутатів, що на думку учасників АТО є наклепом.

Про це Марусик заявив на сесії Чернівецької міськради у четвер, передає molbuk.ua

Він заявив, що учасники АТО не здійснювали тиск на депутатів фракції "Батьківщини" під час блокування виходу із сесійної зали. Також Марусик зазначив, що він особисто звертався до представників управління СБУ в Чернівецькій області за відеодоказами того, що учасники АТО не тиснули на депутатів "Батьківщини".

Водночас боєць заявив, що він вимагає публічних вибачень за поширення наклепу від голови фракції "Батьківщина" Олександра Пуршаги та голови обласної організації "ВО "Батьківщина" Івана Мунтяна.

"Депутати Чернівецької міськради є підзвітними громаді міста, а отже саме представники громади повинні контролювати роботу депутатів", - сказав учасник АТО.
 
Нагадаємо, фракція "Батьківщина" заявила, що на неї здійснювався тиск під час блокування виходу із сесійної зали Чернівецької міськради. 
1


КОМЕНТАРІ (10)

Батьківщина не впізнає атошників яких усі вже добре знають???

avatar

Мей! Мунтянулуй!?

28 січня 2016 15:05

Просто трусы! Дешевые трусы, популисты. Первый раз в историИ гор совета фракция так трусливо сбегает со своих рабочих мест, на которые их посадили избиратели. Позор, Юля в тюрьме сидела и не боялась. Опубликуйте пожалуйста фамилии этих горе депутатов. Черновицкие Батькивщиновцы позор Юлии Вдадимировны. 

avatar

Саломон

28 січня 2016 15:25

Учасників АТО треба знати в обличчя. Ганьба!

avatar

Кирило

28 січня 2016 15:43

Ці уроди в той час, коли мали працювати в сесійній залі, обідали в ресторації. Гидота!

avatar

???

28 січня 2016 16:55

Депутатів з батьківщини - в АТО. Тоді будуть нас пізнавати.

avatar

АТО

28 січня 2016 16:56

Рідне  місто, Свобода, Самопоміч, БатЬківщина - перевибори!!! 

avatar

Виборець

28 січня 2016 17:25

Рідне місто- Свобода- Самопоміч- Батьківщина- МОЛОДЦІ!!!! ТАК ТРИМАТИ... А все інше це мотлох.

avatar

28 січня 2016 21:10

Мунтян - румун, голова фракції Батьківщина в обл. Раді - громадянка Румунії, майже половина їхніх депутатів мають громадянство Румунії!!! В міській раді Батьківщина не впізнає АТОвців, голосує разом з Мхайлішином і іншими регіонала ми Рідного міста!!!

ганьба такій Батьківщині!

Мунтяну на сесії висловити недовіру! У Альони забрати мандат! Міську раду розпустити разом з зрадниками депутатами від Батьківщини! Ось тоді Юля зрозуміє що ці роки творилося в Буковинській Батьківщині! 

avatar

Громада міста

28 січня 2016 21:35

О,'як поперли на Батьківщину. Мер порядок зробити не може,  приборкати свої амбіції і піти домовлятися з депутатами, а Батьківщина винна. А все це через організовані провокації фронтовиків. Вони вважають себе хазяєвами міста і ділити його ні з ким не хочуть. Корчать з себе патріотів. А насправді є цікаві факти, як у день штурму ОДА, той епічний день, коли вибивали двері, максимко юрієвич щиро і душевно спілкувався з Папієвим, питав, як того краще через чорний хід вивести. Апотім ще й сам з кілару удрав в романія маре перечекати бунт. А потім прийшов весь такий герой. Фу! Гидота! Давно їх пора гнати, бо лиш колот роблять. 

avatar

Семен

29 січня 2016 01:00

М-да, фронтовики на чолі з бурбаком використовують і не брєзгуют ніякими методами, щоб очорнити Батьківщину і батьківщинівців. Але ж народ не дурний, знає хто є хто і хто чого вартий. Добряче наступили їм на хвіст, що вються як ті зміюки.

avatar

З боку видніше

29 січня 2016 10:49