Звітно-виборні конференції районних організацій ВО «Батьківщина» засвідчили єдність та монолітність команди Юлії Тимошенко на Буковині

Звітно-виборні конференції районних організацій ВО «Батьківщина» засвідчили єдність та монолітність команди Юлії Тимошенко на Буковині

09.03.2016, 19:45

6 березня  добігли кінця районні звітно-виборні конференції ВО «Батьківщина» в краї  – марафон завершився конференціями в Новоселиці та Герці. У Новоселиці головою районної парторганізації «Батьківщини» обрано депутата облради Валентина Пріску. Партійці вважають, що звітно-виборні конференції районок  засвідчили єдність та монолітність команди Юлії Тимошенко на Буковині. 

- Приємно було впевнитися, що команда залишається незмінною і готовою й надалі відстоювати справедливість, демократичні принципи, завершити перетворення, розпочаті на Майдані – незважаючи і навіть не реагуючи на будь-які брудні технології, які намагатимуться проти нас застосувати, - повідомив  голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. - Почув від однопартійців, що будемо прямувати обраним шляхом чітко і послідовно, і - жодного сумніву чи наміру здаватися. Маємо в нашій команді чесних професіоналів з різних галузей господарювання. Є люди, які мають бажання і досвід працювати в державних установах, і є бізнесмени - які можуть трудитися як в області, так і за її межами чи навіть за межами держави, залучаючи в наш край інвестиції. Наша спільна праця – на благо громади.

Як голова обласної парторганізації ВО "Батьківщина", отримав наказ від партійців: наполягати перед керівництвом партії і фракції у Верховній раді на вирішенні тих питань, які хвилюють кожну родину, кожного з нас. Мушу виконувати. Бо це наше головне завдання - стояти на сторожі інтересів людей. І дії керівництва партії саме на це й спрямовані, - додав Іван Мунтян.

Звітно-виборна конференція райпарторганізації ВО "Батьківщина" у Вижниці підтвердила згуртованість нашої команди однодумців і готовність працювати на благо громади, виконуючи завдання партії. Головою районної "Батьківщини" обрана Олена Порфирівна Акришора. Я вдячний однопартійцям Вижниччини за роботу, за щирість. Упевнений, що наша наполеглива спільна робота дозволить змінити життя наших краян на краще. Переконався, що партійці наших фракцій у всіх місцевих радах готові працювати синхронно для досягнення поставлених цілей.

Звітно-виборна конференція районної парторганізації ВО «Батьківщина» в Путилі, де партійці району обрали головою Михайла Козяна, надихнула. «Батьківщинівці» активно цікавляться і обговорюють усі проблеми, які турбують людей в районі. Тож і на конференції, окрім партійних справ, говорили про особливості життя у віддаленому від обласного центру гірському районі.

Я наголосив на необхідності якнайшвидшого відкриття міжнародного контрольно-пропускного пункту в Руській, - прокоментував перебіг конференції голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

Віддалений від центру район матиме перспективи розвитку, коли розвиватиметься кордон: КПП, що відповідає нормам ЄС, відкриють, люди перестануть накручувати кілометри, аби потрапити в об’їзд до родичів, до яких напряму рукою подати. Про якість доріг взагалі нема що сказати – я буду порушувати це питання на сесії обласної ради.

Відстані і дороги – це й проблема так званої «оптимізації шкіл». Якщо на рівнині це справді може бути ефективним, бо є можливість організувати підвіз дітей до школи сусіднього села, то в горах і відстані значно більші, і дороги значно гірші. І це не єдина проблема, яка впирається у питання особливостей гірських районів.

Тож поділився з однопартійцями інформацією з Карпатського форуму народовладдя у Верховині, у роботі якого взяв участь кілька днів тому. Там ми обговорили з представниками Івано-Франківщини, Львівщини та Закарпаття проблеми розвитку гірських районів. Прийняли звернення до Президента України, глави уряду та спікера парламенту щодо необхідності врахування специфіки гірських районів цих областей і нашої під час проведення децентралізації влади. На моє наполягання до звернення включили тезу про збереження гірського статусу новостворених об’єднаних громад, а утворення їх проводити тільки після широкого громадського обговорення та з урахуванням географічної віддаленості окремих населених пунктів у гірській місцевості.

А нині, розповівши про це, отримав підтримку від путильських колег.

Головою Новодністровської міської партійної організації ВО "Батьківщина" наприкінці лютого 2016 року обраний на звітно-виборній конференції міськпарторганізації Ігор Манаскуров.

У Новодністровську, як і всюди, де я був за ці дні, наші активісти і прихильники говорили про розчарування новою владою, про подавленість тим, що влада сміє так поводитися, прийшовши до керма держави завдяки самопожертві людей на Майдані. Наголошували, що перебуваючи у представницькій владі, не маємо достатніх важелів для впливу на владу виконавчу. Але висловлювали готовність робити кожен на своєму місці усе можливе, аби змінити область на краще. І будемо це робити разом, командою. Вона у нас серйозна, - заявив голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

Сокиряни. На звітно-виборній конференції районної парторганізації ВО "Батьківщина" обрали голову - Присакар Софію Федорівну.

- Приємно працювати з командою, де злагоджено працюють єдиним механізмом активісти громади і ті, хто вибороли право представляти громаду в місцевих радах. Де думають не про престиж "бути депутатом", а про престиж працювати для людей на будь-якій роботі, посаді, на будь-якому місці. Де владу розуміють не як мету, а як інструмент, щоб працювати для людей. Вдячний нашим сокирянським однопартійцям, - прокоментував перебіг конференції голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

Звітно-виборна конференція районної парторганізації ВО "Батьківщина" в Кельменцях. Як і в інших районах, делегати конференції - ті, хто найближче до людей. Це депутати місцевих рад, голови сільських громад, активісти - усі, незалежно від наявності чи відсутності мандата, роблять спільну справу. Вони живуть тим, чим живуть усі наші краяни - тими ж радощами і тими ж проблемами. Про це й говорили на конференції, разом думали, як долати ці проблеми, разом відзначали тих, хто найбільше долучався до спільних успіхів і досягнень. Головою районної "Батьківщини" обрали В'ячеслава Дєдова.

Завершили звітно-виборну конференцію районної парторганізації ВО "Батьківщина" в Кіцмані. Головою обрали Андрія Маковея. Отримав заряд позитиву від небайдужих людей, від наших активістів, від розумних, грамотних і налаштованих на серйозну роботу голів сільських громад. Сподіваюся, що моя щира вдячність їм за роботу і стійкість за будь-яких обставин також додає їм бадьорості. Як і відзнаки й нагороди від ВО "Батьківщина" та особисто від Юлії Володимирівни Тимошенко. Про це голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ.

Провели звітно-виборну конференцію в Заставнівській районній парторганізації «Батьківщини». Головою районної «Батьківщини» обрали Василя Миколайовича Мельника. Надзвичайно приємно, що маємо таку потужну команду партійців, активістів, сільських голів. Радий нагоді вручити їм нагороди, відзнаки від партії, подяки особисто від лідера «Батьківщини» Юлії Володимирівни Тимошенко. Люди – наша найбільша цінність. Щира вдячність їм за роботу, за ентузіазм, за відвертість і за твердість у переконаннях! Про це голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян написав 27 лютого на своїй сторінці у ФБ.

Водночас, як повідомив телеанал ТВАбагаторічні однопартійці Юлії Тимошенко на Буковині нарікають на чинне керівництво обласного осередку партії. 

- Останнім часом у нашій партійній організації, особливо у нашому краї, області, щось почало працювати не так? - повідомив Василь Синенко, член ВО "Батьківщина".

Кажуть, партійна криза загострилася після виборів.

- Дільниці віддавалися на відкуп тим, хто є прихильником колишнього режиму "Партії регіонів", теперішнім представникам "Рідного міста", в лавах яких є і прокурори, і міліціонери, всі, кого не встигли долюструвати, - стверджує Валерій Карбишевський, член ВО "Батьківщина".

Окрім того, багато питань в активістів політсили і до механізму проведення зборів районних та міського партійних осередків. Та й усі кадрові рішення, кажуть, приймаються непрозоро. Буцімто за вказівками, які голові обласного об’єднання "Батьківщина" Іванові Мунтяну надсилають із Києва. Однак відповідних документів нікому не показують.

- Це свідчить тільки про те, що людина може маніпулювати і, скоріше за все, маніпулює партійцями. Це ставить під сумнів повністю легітимність керівництва міського й обласного партійного осередків, - наголосив Валерій Карбишевський, член ВО "Батьківщина".

І зараз, переконані активісти, уже недалеко до цілковитої узурпації влади в партії Іваном Мунтяном. 

- Прийняти рішення про прохання лідера партії "Батьківщина" Тимошенко про те, щоб вона дала дозвіл на приватизацію обласного буковинського осередку, - підкреслив Василь Баблюк, член ВО "Батьківщина".

Тож активісти "Батьківщини" звернулися до однопартійців, а також до Юлії Тимошенко. У листі вказали на порушення статуту партії впродовж останнього звітного періоду та закликали до негайного врегулювання ситуації. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

А КОЛИ ПРАЦЮЄ ГОЛОВА ЛБЛАСНОЇ РАДИ ????

avatar

Головдержслужба

10 березня 2016 12:00

В нашем онлайн торговом центре вы можете Купить бензонасос в киеве для автомобиля недорого!
avatar

rtiklas

10 березня 2016 20:50