Звільняти Маніліча незаконними методами, як команда Януковича усунула мера Федорука, нинішня влада не буде

Звільняти Маніліча незаконними методами, як команда Януковича усунула мера Федорука, нинішня влада не буде

02.04.2015, 18:42

Народний депутат Максим Бурбак вважає, що визнаний винним у корупції заступник голови обласної ради Валентин Маніліч не має права сидіти в президії. 

- Є два рішення суду про те, що Маніліч скоїв корупційне діяння, не має значення велике воно чи мале. І у рішенні суду йдеться про необхідність звільнення, - сказав М.Бурбак на прес-конференції. - Звертаюся до депутатів обласної ради — проголосують вони чині, це означатиме якого рівня сьогодні обласна рада. Я не знаю чи може в палаці юстиції сидіти злочинець в президії. Якщо це депутатів влаштовує — працюйте, але таким буде ваш статус.

В обласній раді нічого не змінилося. Як було 35 депутатів, які тоді представляли опозицію, а нині коаліцію, так і залишилося. А всі інші зараз позафракційні, а насправді — перефарбовані регіонали, залишилася кругова порука вони свого не хочуть топити, бо він може потім розказати багато цікавого. 

Мксим Бурбак також зауважив, що нинішня влада не може застосовувати незаконні методи, як попередня команда Януковича. І шукати способів звільнити Маніліча, як колись звільнили мера Чернівців Федорука, тепер не будуть.

Нагадаємо, питання про звільнення Валентина Маніліча знову внесено до порядку денного сесії обласної ради.  

Джерело: molbuk.ua

1