Звільнений начальник управління культури Григорій Волинець поновився на посаді через суд, щоб одразу звільнитися?

Звільнений начальник управління культури Григорій Волинець поновився на посаді через суд, щоб одразу звільнитися?

12.04.2017, 12:13

Екс-начальник управління культури міської ради Григорій Волинець поновився на посаді через суд. Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив мер Олексій Каспрук. 
 
Григорія Волинця було звільнено розпорядженням міського голови Чернівців від 26 лютого 2016 року. 
 
Раніше, у інтерв’ю виданню «Чернівці Таймс», Григорій Волинець розповів, що його звільнення є незаконним, він має намір оскаржувати це рішення у суді. Однак працювати у команді Олексія Каспрука не буде, і, у разі поновлення на посаді, одразу ж напише заяву на звільнення.  

http://promin.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

А треба би було, пане Григорію, спочатку повернутися на роботу, на свою посаду. Хай би п.Сафтенку дістала можливість працювати за фахом, а не де-небудь, лиш би посада...

avatar

Юрій

12 квітня 2017 10:21

То я так розумію, що Волинцеві за період після незаконого звільнення буде виплачено зарплату. Більше, ніж за рік, Одні телепні, смикаючи людей і себе, звільняють, а інші -- губа не дура -- рік чекають, щоб більший зарплатний куш зірвати. А чи це зговір їз суддями?

avatar

михель

12 квітня 2017 11:51

Каспрук на жаль развалив культуру. Треба тоді було викликати Волинця та говорити по душам, а так все з дурними  наслідками.

З Сафтенко начальник культури ніякий,  вона як та мавчока з гранатою. .. Краще б сама написала заяву на звільнення поки остаточно не зганьбилася.

avatar

12 квітня 2017 13:32