Звернення до тих, хто сидить вдома

Звернення до тих, хто сидить вдома

11.02.2014, 16:20

Безпорадність – одне з найгірших людських відчуттів. Я це зрозуміла, спостерігаючи щодня по телебаченню, за революційними подіями в Києві. Якщо ви теж всією душею, серцем і розумом вболіваєте за людей, які у важких умовах і нерівному протистоянні виборюють справедливість для кожного з нас, то ви мене зрозумієте. У нас, «сидячих вдома», свої  обставини, які змушують залишатися на місці. В одних малі діти, як у моєму випадку, в інших – похилого віку батьки, комусь стан власного здоров’я не дозволяє, а якась частина просто нерішуча і пасивна за складом характеру, але це звернення не до них.

Тому звертаюся до тих, хто сидить в дома за об’єктивних обставин. Не думайте, що якщо ви не маєте можливості особистою присутністю підтримати протестувальників на Майдані, то вам залишається, склавши руки, вболівати за них біля екранів своїх телевізорів. Ні! Всі вже зрозуміли, що це буде тривала і виснажлива боротьба. Іншого шляху у нас просто немає. А якщо відступимо, то винищать всіх, хто наважився встати з колін. Тому для спільної справи важливі зусилля кожного, незалежно від того де ти перебуваєш. А мета у нас єдина – раз і назавжди відсторонити від процесу управління нашою державою корупціонерів, бандитів, терористів, вбивць, тобто всіх тих, хто сьогодні представляє режим Януковича та створити нову якість влади.

Існує багато напрямів протестної діяльності. Сучасні інтернет можливості дозволяють нам за лічені хвилини знайти та розповсюдити потрібну інформацію, головне бажання. Одним з важливих, на мою думку, напрямів є допомога протестуючим в Києві. Зорганізувавшись з друзями, можна збирати по сусідам, родичам, знайомим продукти, одяг, ліки та гроші і через обласний Штаб національного спротиву передавати до Києва. Як приклад, на минулому тижні я з подругою збирали кошти на потреби київського Майдану. «Озброївшись» державним прапором, плакатом та скринькою, ми по дві години в день стояли в центрі нашого села та збирали кошти (див. фото). За два дні нам вдалося зібрати 3 250 грн. Ці кошти під розписку, через Чернівецьку обласну організацію ВО «Свобода», були передані до Києва, зокрема на потреби Чернівецької сотні Самооборони Майдану. Якщо не маєте можливості самі організовувати заходи, долучайтесь до інших. Виходьте на центральні площі своїх населених пунктів, долучайтесь до мітингів та інших протестних акцій, які регулярно проводяться опозиційними силами та місцевими активістами. Здійснюйте інформаційну підтримку: розносьте листівки з інформацію про жертв цього терористичного режиму, розклеюйте на кожному стовпі фото суддів, які виносять незаконні рішення, розповсюджуй інформацію про бізнес регіоналів, зокрема в сфері послуг з метою їх саботування. В кінці-кінців «трольте» місцевих регіоналів, вони ж живуть серед нас і мовчать, а значить підтримують всі дії бандитської влади.

Тепер, як ніколи зрозуміло, що Україна ділиться не на Схід і Захід, не на прихильників тих чи інших політичних партій, а на корумповану, злочинну, криваву владу і Народ, який повстав. Не має значення якої ти національності, якою мовою розмовляєш, чи яку віру сповідуєш, лише важливо чи мовчиш ти, коли кидають у в’язниці сотні невинних людей, а інших катують до смерті та вбивають на вулицях. Якщо мовчиш, тоді ти на боці бандитської влади, по той бік барикад, а якщо ні - то роби щось!!! Роби те, що підходить саме тобі, але роби це віддано і відповідально. Я крапля в океані, який очистить українську землю і змінить світ, а ти?

 Христина Марчук

 представник ініціативної групи с.Мамаївці

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Anna Usataya

11 лютого 2014 15:54

просьба ответить на вопросы:

- Куда, сколько и на что были потрачены ПРОДУКТЫ, медикаменты, деньги, собранные для баррикады черновицкой ОДА. Огласите весь список.

 

 

avatar

подумать надо

11 лютого 2014 18:24

-Сколько денег ,одежды собрано на поддержку киевского майдана?

- Сколько людей постоянно находится на майдане?

- Во сколько денег обходится один человек на майдане?

- Сколько получают на майдане активисты, воюющие с Беркутом ?

avatar

подумать надо

11 лютого 2014 18:26

avatar

Руслан Мельник

12 лютого 2014 09:44

если не знаешь ответ, то нечего рот открывать. Спрашивают тех кто знает.

avatar

руслану мельнику

12 лютого 2014 18:15

Звертаюся до "подумать надо".Відповідь на всі ваші запитання можите знайти на pravda.com.ua/news/2014/02/17/7014138. Вибачте,що не вчасно відповіла.Я сама точних цифр не знала, лише точно знала, що хочу допомогти Майдану!

 

avatar

Христина

17 лютого 2014 18:24