Звернень було чимало — тепер головне ділом на них відповісти

Звернень було чимало — тепер головне ділом на них відповісти

22.08.2016, 17:38

Ні гори, ні море в Україні або за рубежем не стали місцями відпочинку під час цьогорічної офіційної відпустки народного депутата Григорія Тіміша. Щоправда, на кілька днів їздив він у Румунію, але і то у депутатських справах. Тим часом, 18 серпня, разом із помічником-консультантом Костянтином Горячком провів виїзні прийоми виборців у Черепківцях та Опришенах. У першому селі  з ними побував і я.

Зі своїм запитанням звернулась до народного депутата на початку зустрічі завідуюча сільським будинком культури Ольга Кожухар. Турбували її питання ремонту приміщення та опалювальної системи у ньому. Традиційно для цього не вистачає коштів. Згодом з’ясувалось і те, що для оновлення опалювальної системи, потрібно ще й оновити технічну документацію. Словом, довелось Григорію Івановичу тут же звернутись до відповідних структур, аби вони найближчим часом допомогли у вирішенні звернення Ольги Василівни.

Власне, таке ж депутатське втручання знадобилось і у зверненнях сельчан Ольги Репчук і Сергія Колотила щодо полагодження дороги (відрізок з Черепківки до Нового Вовчинця), а також асфальтового покриття центрального мосту через річку Сірет у напрямку до Черепківців. Григорій Іванович теж пообіцяв втрутитись у цю справу незабаром.

Звернулась до нього і пенсіонерка Стела Мізюк із скаргою на те, що досі до неї не надійшли кошти субсидії, а на подвір’ї немає жодного поліна дров, аби з настанням холодів почати топити пічку. Попросила посприяти у матеріальному забезпеченні та лікарства «Інсуліну» Євдокія Колотило.

Прийшов на прийом до нардепа і місцевий фермер Василь Микитюк з приводу невиплати державою дотацій та ПДВ. Із цими питаннями доведеться Григорію Тімішу обійти і деякі високі кабінети чиновників у Києві, щоб ті врешті-решт повернулись обличчям до наших сільгоспвиробників.

Василь Гейніш.

1