Зруйнований міст у Сторожинці залишив недоступними 118 земельних ділянок АТОвців

Зруйнований міст у Сторожинці залишив недоступними 118 земельних ділянок АТОвців

26.01.2017, 14:07

У Сторожинецькій громаді є ще один довгобуд, якщо його так можна назвати, – зруйнований повінню 2010 року автомобільний міст довжиною майже сто метрів. Під час повені обвалилася половина проїжджої частини. Відтоді облаштували тимчасовий міст, однак до ремонту основного так ніхто й не брався. І ось, через шість років Кабмін, завдяки розголосу людей, таки виділив 22 мільйони гривень на його ремонт. Сталося це буквально кілька днів тому.

Вийшло так, що зруйнований міст відокремлює частину населення – відірваними від центру залишилися 5 тисяч людей. Крім цього, 118 земельних ділянок АТОвців теж на другому боці. Але області пішли назустріч і виділили кошти. З 2010 року до мосту ніхто не дивився, там навіть одна людина загинула. 

Яна МАРІЯНЧУК

Джерело: https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Розголос людей,  як і  постійні  заявки  Служби а/дорог  на  кошти  для  цього  мосту,  Укравтодор  постійно  ігнорував.  Владі,  в  особах  губернатора-негідника  Папієва, пофігістів-Ванзуряка і Фіщука, депутатів-вельмож  Яйценюка-Бурбака-Федорука-... теж,  він  був "до лампочки".  Кошти на  ремонт  "майже" дали  завдяки  Депутату  ВР  Рибаку  і  своєчасній  , черговій заявці  Служби а/доріг. 

avatar

Левон

26 січня 2017 18:34