'Золоті леви' з Чернівців проти Єфремова з Луганська

"Золоті леви" з Чернівців проти Єфремова з Луганська

01.08.2016, 19:14

Не встиг генпрокурор Луценко заарештувати Єфремова у Борисполі, як громадські організації Буковини розгорнули активну роботу з виявлення посіпак головного регіонала верховної ради часів Януковича.

Найперше вони прийшли до родича Єфремова - начальника басейнового управління водних ресурсів Яна Вікторовича Дзюби. Поставлений на посаду регіоналами, Дзюба не пройшов люстрацію й досі залишається керувати важливою ланкою господарства не тільки Буковини, а й цілого регіону, де протікають ріки Дністер, Прут, Сірет, Черемош та інші... 

На БУВР не завітали члени ГО «Золоті леви» Чорна сотня. Вони, напевне, вирішили вже по-серйозному питати з тих, хто довгий час вірою і правдою служив партії регіонів. Тим паче, що днями арештували Єфремова, котрий перебуває у родинних зв’язках із Дзюбою. Чорна сотня «Золоті леви», якою в Чернівцях опікується Олег Громадський, буде безкомпромісно боротися з тими, хто не служить Україні. Вони очистять нашу Буковину від різного штибу регіональних активістів, їхніх тушок і прихвоснів. 

Петро КОБЕВКО

http://www.chas.cv.ua/

1