Знищення лісу на Буковині триває

Знищення лісу на Буковині триває

19.04.2017, 17:25

От і прийшла на Буковину весна. Мій перший виїзд у Сторожинецький район Чернівецької області, - пише сайт http://bk.ridna.ua/ - Побачене зіпсувало настрій на довго. Колись ця місцевість вражала своєю мальовничістю. Варварське знищення лісу вражає до глибини душі, і судячи з побаченої картини – це тільки початок…

Місце знімків  - с. Банилів-Підгірний, Сторожинецького р-ну., Чернівецької області.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Нарешті мають сказати своє слово місцеві керівники, а не відсиджуватися в кабінетах і кивати: винні лісівники, винні екологи, усі, окрім них самих. от хай Валерій Антонович Абрамчук, багаторічний голова Банилова-Підгірного, а нині заступник голови Сторожинецької ОТГ щось скаже, треба було рубати той ліс чи ні. якщо ні - хай ініціює роботу правоохоронців.

avatar

Це питання до Карлійчука з Абрамчуком

19 квітня 2017 19:11

Невже не можна пересажати цих подонків які нищать наші ліси, екосистему України і нас всіх разом?..А значить влада пов*язана з цими злочинцями.А нам на виборах треба думати за кого голосувати.Задаймо собі запитання, при якій владі найбільше вирубали та вивезли за кордон лісу, і далі вивозять...При якій владі на таможнях найбільша контрабанда?..Саакашвілі до влади і тільки його.

avatar

Петро

20 квітня 2017 10:42