Зношені шини під мерію: претензія до обох ворогуючих таборів - за деструктивну діяльність, злочинну бездіяльність, байдужість та непрофесійний менеджмент

Зношені шини під мерію: претензія до обох ворогуючих таборів - за деструктивну діяльність, злочинну бездіяльність, байдужість та непрофесійний менеджмент

06.07.2020, 19:42

Мешканці міста закликають принести під мерію зношені шини, які водії зіпсували за останні роки їзди чернівецькими дорогами.

У Чернівцях організовують акцію проти бездоріжжя. Люди принесуть під міськраду старі непотрібні шини як символ результатів господарювання міських депутатів та чиновників.

Про це повідомляє ІА АСС із посиланням на сторінку у Facebook місцевого активіста Сергія Ткачука.

«Тиждень тому заїхав випадково на вул. Кармелюка, взявся за голову і, традиційно, з матюками зірвався на тому хто був поруч. Після вкотре зіпсованого настрою, я задумався: ЧОМУ ми постійно лаємось на наше унікальне чернівецьке бездоріжжя та стан міста у фейсбуках й на кухнях, проте навіть не здатні заявити про стан речей фізично тому, хто у цьому винен? Це ж, ніби, проблема, котра стосується 100% мешканців, без винятку. І виглядає так, що нас відкрито гвалтують роками, маючи за дурнів, а ми при цьому скромно бідкаємось. Ще й роблять це за наші кошти», - вважає активіст.

Тоді у нього виникла ідея організувати своєрідну акцію-інсталяцію. Він запитав своїх друзів та знайомих, чи підтримали б вони його ідею і всі одразу погоджувались і запитували лише «коли?».

«Тому, заручившись підтримкою товаришів, я наважився відзняти ролик та розпочати сьогодні його поширення, закликаючи кожного долучитись до ідеї (а це просто!). 10 липня, з 11:00, ми зносимо під міську раду старі непотрібні шини для наших можновладців - як символ результатів їх господарювання за час керування містом. Не потрібно буде там стовбичити - просто передаємо 1-2 шини, а ми вже поскладаємо цю ефектну інсталяцію з дизайнерським натхненням», - додав Сергій Ткачук.

 

 Організовують таку акцію з метою висловитись і дати відповідну оцінку владі, щоб присоромити їх. «Це протест проти тотального бездоріжжя, що знищило прекрасне місто, направлений, в першу чергу, до депутатського корпусу, у другу - до мера. Претензія до обох ворогуючих таборів - за деструктивну діяльність, злочинну бездіяльність, байдужість та непрофесійний менеджмент», - зазначив організатор акції.

Джерело: https://acc.cv.ua/

1