Юлія Тимошенко: Вірю, що Господь почує нас і здійснить бажання всіх українців про повернення миру в Україну

Юлія Тимошенко: Вірю, що Господь почує нас і здійснить бажання всіх українців про повернення миру в Україну

06.01.2015, 16:24

Рідні мої!

 Від усього серця хочу привітати вас із  Різдвом Христовим!

 Споконвіку це свято  символізує перемогу добра над злом! Я вірю, що і цього разу мир, добро та любов переможуть, а різдвяна зірка вкаже нам вірний шлях до цієї перемоги.

Прошу вас, у цей нелегкий час випробувань, помолитися за воїнів, які на Сході боронять Україну від ворожої навали. Перебуваючи на фронті вони подумки знаходяться поруч зі своїми батьками та дітьми, які  чекають воїнів додому.

Звертаюся з уклінним проханням  і прошу про вашу особливу молитву за нашу славну українську героїню Надію Савченко. Ця мужня жінка, навіть у жорстокому полоні, продовжує боротьбу зі злом. Помолимося за всіх поневолених українських патріотів. Ми зробимо все, щоб якнайшвидше їх визволити!

Прошу Господа зберегти наших героїв, повернути їх живими та неушкодженими до рідних осель.

Знаю, що спільна молитва робить справжні дива, тому вірю, що Господь благословить Україну, примножить наші сили, наблизить перемогу та допоможе всім нам у добрих справах.

Різдво - це улюблене свято всіх українців, яке символізує собою надію на людське щастя, добро та любов. Побажаємо усім своїм рідним та близьким здійснення найзаповітніших мрій!

 Христос народжується! Славімо його!

 З любов'ю, Юлія Тимошенко

 

Дорогі мої! Від усього серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом!

Рік, що минув, наші нащадки згадуватимуть як рік перемоги гідності української нації. Торік, новорічної ночі, півмільйона українців співали наш Гімн на Майдані – і в Україні по-справжньому народилася єдина нація.

Революція Гідності стала величною та водночас трагічною сторінкою нашої історії.

Саме тоді, дієвою волею мільйонів українців, ми подолали сили зла і стали на шлях, який неодмінно приведе Україну до гідного майбутнього. Знаю, що наша країна обов‘язково буде щасливою, незважаючи на перешкоди в досягненні цієї мети.

Трагічними наслідками війни, розв‘язаної «колишнім братом», стали окупація Криму, бої на Донбасі, загибель тисяч кращих українців. Ми ніколи не забудемо епічного подвигу Небесної сотні, усіх, хто загинув на Сході та в Криму. Ми не пробачимо цих смертей, бо вони забрали дитинство в дітей, які втратили рідних, домівки, розлучили із сім‘ями та друзями. У ці святкові дні ми особливо сильно молимося за них.

Я вірю, що Господь почує нас і здійснить бажання всіх українців про повернення миру в Україну, здійснить мрію про повернення додому живими та здоровими наших Героїв зі Сходу, «кіборгів» та «укропів».

Минулого року українські громадяни довели, що вони гідні називатися українцями, тепер те саме мають довести політики та змінити Україну так, як мріяли люди!

Прийдешній рік буде непростим, але ми здолаємо всі негаразди та труднощі, бо ми – українці!

Миру, любові, добра і злагоди усім вам.

Щиро ваша, Юлія Тимошенко
 
 
Шановні земляки, дорогі буковинці!

Дозвольте привітати вас з Новорічними і Різдвяними святами. 

Рік, що завершився, був дуже важким. Рік, що настав, також не обіцяє бути легким. Це випробування на нашу міцність, патріотичність, щирість, взаємодопомогу, людяність. І ми проходимо ці випробування з честю. 

Понад два тисячоліття тому народився Ісус Христос – сам Бог, Творець неба і землі, Всемогутній, втілився, став людиною, щоб спасти людей усього світу, допомогти їм побачити правильний шлях у житті. Я вірю, що це дивовижне народження, Різдво, відкрило шлях до майбутнього Україні. 

Я переконаний, що коли народ встав з колін і повстав проти несправедливості і злочинів – це правильний вибір. Коли наші рідні, близькі, друзі героїчно захищають Вітчизну від агресора – це правильний вибір. Коли наші матері, дружини, сестри не лише свій час і всі сили, а й душу вкладають у волонтерську допомогу армії, переселенцям, осиротілим і знедоленим дітям - це також правильний і найкращий вибір!

Ми вийшли на дорогу Правди. Вона не є широкою, рівною і легкою. Але вона є прямою. І вона є нашою.

Я бажаю вам, шановні краяни, мужності на цьому шляху, рясних Божих благословінь і ласки. Я бажаю нам усім найголовнішого – миру. І затишку у домівках. Нехай рідні завжди будуть поруч. 

Христос народжається! Славімо Його! З Новим роком!

Іван Мунтян, голова обласної організації партії ВО «Батьківщина»
1


КОМЕНТАРІ (3)

Господи! Вбережи нас від таких авантюристів і злочинців від політики! Господи! Дай розуму простим людям викинути її та таких як вона на смітник історії! Довели нас Українців вже до бойні, взяли владу, так керуйте, щоб людям жилось легше, а ви вирішили на крові патріотів заробити собі статки! Замість того, щоб вести переговори і домовлятись, ви підбурюєте людей до війни, вашу пропоганду вже надоїло слухати! Слава Україні! Українцям героям Слава!

avatar

Чернівчанин

31 грудня 2014 21:24

Слава Україні, слава Баитьківщині! 

А ти сараку з будуна чи таки по життю недалекий тямою

avatar

Чернівчанину

01 січня 2015 13:30

іди зі своєю (видалено адміном)(видалено адміном) (видалено адміном) далі гицати на весіллі (видалено адміном) (видалено адміном)

avatar

До 13:30

01 січня 2015 22:41