Садовий звинуватив «Інтер» у нацьковуванні українців один на одного: зі скандального каналу звільнилася шеф-редактор програми новин

Садовий звинуватив «Інтер» у нацьковуванні українців один на одного: зі скандального каналу звільнилася шеф-редактор програми новин

26.09.2016, 19:09

Шеф-редактор інформаційно-аналітичної програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" Лариса Задорожна звільнилася з телеканалу.

Про це повідомляє "Детектор медіа".

Чому звільнилася, коментувати не буду. Завтра починаю працювати на ICTV в департаменті публіцистичних програм, – цитує Задорожну видання.

У новинному продакшні групи "Інтер" та компанії "Національні інформаційні системи" (НІС), що виробляє програми для телеканалу, в цілому Задорожна пропрацювала 16 років.

"На "Інтері" в цілому я працювала близько 16 років. Від власкора в Харкові до випускового редактора. Посади, пов'язані з новинами", – розповіла вона і додала, що в січні 2015 року перейшла з "Інтера" у "Факти тижня з Оксаною Соколовою" на ICTV, а в березні 2016 року прийняла пропозицію стати шеф-редактором "Подробиць тижня" і повернулася на "Інтер".

Як зазначила Задорожна, трудову книжку з телеканалу вона ще не забрала.

Нагадаємо, 4 вересня біля будівлі телеканалу "Інтер" у Києві почались акції протесту.  

Біля головного офісу телеканалу знову зібрались активісти і оголосили безстрокову  акцію протесту. 

Пізніше координатор акції Олексій Середюк заявив, що екс-добробатівці вирішили призупинити блокування "Інтера".

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий спростував озвучену в ефірі телеканалу «Інтер» інформацію про можливий силовий розгін наметового містечка під львівською Ратушею, а також заявив, що інформаційна політика «Інтера» полягає у «нацьковуванні українців один на одного».

«Я не бачу іншої логіки таких сюжетів «Інтеру», крім як постійного нацьковування українців один на одного», – заявив Садовий, коментуючи появу у новинах «Інтера» телесюжету про ймовірність штурму і примусового знесення наметового містечка під Львівською міськрадою.

«Ніхто ніколи пікети/протести/мітинги у Львові силою не розганяв з 1988 року», – додав Садовий.

Раніше Садовий уже висловлювався з приводу безстрокового пікету, який розгорнули під мерією учасники АТО, вимагаючи негайного виділення земельних ділянок у Львові. За його словами, загальна площа землі під низькоповерхову забудову у Львові вдесятеро менша, ніж загальна кількість учасників АТО, які мають право претендувати на безкоштовні земельні ділянки – тому ЛМР будуватиме багатоповерхові будинки, квартири у яких видаватимуть учасникам АТО.

Джерело: http://24tv.ua/

1