Земельні ділянки учасникам АТО в Глибоці розподілили шляхом жеребкування

Земельні ділянки учасникам АТО в Глибоці розподілили шляхом жеребкування

07.03.2016, 14:41

У добру путь, майбутні новосели!

Треба віддати належне владі Глибоцької селищної обєднаної територіальної громади, зокрема і Костянтину Горячку — очільнику ради до виборів 25 жовтня 2015 року, бо ще він розпочав серйозу роботу до законного розподілу земельних ділянок воїнам, які брали і беруть участь в антитерористичній операції на Сході України. Так, цими спільнимим зусиллями виготовлено необхідну технічну документацію щодо земельного масиву у Глибоці (поблизу райвійськкомату), де буде відкрито 5 нових вулиць із відповідною інфраструктурою водоканалізаційної мережі, двома електропідстанціями, зеленою зоною і дитячими майданчиками.

Із цією інформацією і ознайомив присутніх у суботу, 5 березня, тих, кому належить отримати зазначені ділянки, теперішній голова громади Григорій Ванзуряк. Він також додав, що від вояків вже надійшло 88 заяв (їх поповнять і добровольці, котрі воювали в зоні АТО). До масиву «Звитяжний» — так його вирішено назвати, ввійшло 158 земельних ділянок з 10 сотками кожна для заявників Глибоки, Червоної Діброви та Михайлівки. Тут же на зборах були присутні і голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, заступник голови райдержадміністрації Ілля Лупуляк та райвійськком Іван Ванзар, які привітали майбутніх новоселів і подякували їм за мужність у боях з російськими агресорами та їх поплічниками на Сході України. А відтак кожен із воїнів витягнув із спеціальної скриньки номерки із розташуванням ділянок на названих вулицях, аби не сталось якихось непорозумінь та невдоволень. До слова, назви вулиць запропоновані присутніми та витягнуті номерки із вказуванням ділянок затвердять на сесії селищної ради її депутати.

Отже, незабаром у Глибоці постануть нові ошатні будинки і сподіваємось, з мирними та щасливими господарями, де залунає і веселий сміх дітвори.

У добру путь, майбутні новосели!

Василь Гейніш.

Фото Петра Митранюка.

1