Здоровий глузд і відповідальність за долю країни перемогли, - Бурбак (оновлено о 10.42)

Здоровий глузд і відповідальність за долю країни перемогли, - Бурбак (оновлено о 10.42)

17.02.2016, 11:01
Відповідальність і державотворчість у пленарній залі перемогли політиканство.

Про це заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, передає Еспресо.TV.

"Подискутувавши 4 години, депутати усвідомили ту відповідальність, яка лягає на їхні плечі в разі голосування за відставку уряду. Ухвалили єдино правильне рішення. Здоровий глузд і відповідальність за долю країни перемогли", - підкреслив він.

Коаліція у Верховній Раді не розпадеться. Про це журналістам в кулуарах парламенту заявив лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, повідомляє "РБК-Україна".

"Ні в якому разі коаліція не розвалиться, тому що це спільна відповідальність чотирьох наших фракцій, тому сядемо і будемо говорити і вносити свої пропозиції на розгляд уряду", - сказав Бурбак.

На його думку, рішення парламенту, яким не підтримана відставка уряду заспокоїть ситуацію в коаліції. "Думаю, що було прийнято єдине правильне рішення. Воно заспокоїть ситуацію, яка істерично нагніталася деякими політиканами останні три місяці", - підкреслив нардеп.

Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак сподівається, що істерія навколо відставки уряду скоро закінчиться. Таку заяву він зробив під час спілкування з журналістами у кулуарах Верховної Ради.

Він пропонує повернутися до написання додатку до коаліційної угоди, де прописати усі дедлайни, щодо впровадження і підтримки урядових ініціатив у цьому році.

"Я маю надію, що вся ця істерія, яка відбувалась останній рік після призначення уряду, стосовно його відправки, вона закінчиться. Всі повинні зараз згуртуватися і коаліція повинна працювати на впровадження реформ у 2016 році," – заявив він.

При цьому Бурбак зазначив, що зараз перед Україною постали значні виклики, серед яких курс долара, падіння цін на основних українських експортних ринках.

"Тобто ми повинні про це говорити, про економіку і провадження реформ", - завершив політик.

Раніше в ефірі телеканалу "112 Україна" лідер фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що після провалу голосування щодо відставки уряду демократичної коаліції не існує. "Почалася історія створення нової коаліції", - зазначила вона.

  • Нагадаємо, що 16 лютого, Рада не проголосувала за відставку уряду. За постанову № 4080 проголосували 194 народних депутата. Тепер юридично недовіру Кабміну нардепи зможуть висловити на наступній сесії. 
  • Раніше Рада визнала роботу Кабміну незадовільною.  
  • Зазначимо, що 16 лютого у парламенті зібрали 159 підписів за внесення до Ради постанови про недовіру уряду.  
1


КОМЕНТАРІ (1)

Дограються ці "кроленята" до того, що народ змете цю антиукраїнську владу Порошенка-Яценюка-Ахметова-Фірташа раз і назавжди. А бурбак - то пусте...

avatar

Юрій

17 лютого 2016 10:58