Здобутки Сокирянської ОТГ на окрузі Бурбака досягнуто всупереч спротиву місцевих 'козачків 'від самоврядування

Здобутки Сокирянської ОТГ на окрузі Бурбака досягнуто всупереч спротиву місцевих "козачків "від самоврядування

07.01.2017, 15:49

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував високу оцінку досягнень Сокирянської ОТГ у Чернівецькій області, яку їй висловив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

- Пишаюсь тим, що символом змін та продовження реформи з децентралізації, яка була започаткована урядом Арсенія Яценюка, названо створення та здобутки Сокирянської ОТГ, яка знаходиться на моєму 204-му виборчому окрузі. 

Про це Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ

- Прикро, що це сталось не завдячуючи, а всупереч спротиву місцевих "козачків "від самоврядування. Що тільки вони не вигадували аби зупинити створення Сокирянської та Новодністровської ОТГ!

Але завдячуючи підтримці громад, міських голів та прогресивної частини депутатського корпусу ці громади створені і підтверджують реальними результатами правильність курсу на децентралізацію в країні.

Наші спільні зусилля здобули перемогу у цьому двобої. Двобої між старим консерватизмом та авторитаризмом (ще легко сказано) і новим та прогресивним.

Так тримати цього року! А переконливі результати будуть, я вас запевняю !!! - пообіцяв Максим Бурбак

Нагадаємо, символом змін назвав Сокирянську ОТГ віце-прем'єр-міністр України. Такий пост написав у себе на сторінці у Фейсбук Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

- #СимволиЗмін. Сокирянська ОТГ у Чернівецькій області.  Сокирянська ОТГ у Чернівецькій області. У її складі – 2 населених пункти, в якій проживає 11469 жителів. Завдячуючи можливостям, які відкрила децентралізація, у школі №1 міста Сокиряни капітально відремонтований спортзал. Школярам тепер є де повноцінно займатись спортом, комфортно й з усіма зручностями" - йдеться у повідомленні.

Впродовж 2016 року за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури ОТГ тут замінено підлогу, опалення, освітлення, двері, утеплено стіни, відремонтовано тренерську кімнату, душові й роздягальні. Обсяг фінансування: 225,01 тис грн. - додав віце-прем'єр-міністр України.

1


КОМЕНТАРІ (1)

пане Бурбак Як би ви зробили хоча б 10    Прцентив того що зробили казачки з самоврядування вам би цини б не было  А так ви просто приз .. бол

avatar

Сокиряни

08 січня 2017 13:28