Завтрашню сесію обласної ради будуть пікетувати. А можливо й блокувати

Завтрашню сесію обласної ради будуть пікетувати. А можливо й блокувати

10.04.2014, 18:53

Інформацію про можливий пікет і навіть блокування сесії Чернівецької обласної ради повідомив представник "Правого сектора" у камуфляжі. Він несподівано попросив слова під час прес-конференції голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка. Проте на відміну від журналістів не представився. Активіст запитав, чи відомо Романові Ванзуряку, як лідерові буковинського УДАРу, про те,  що завтра, 11 квітня, починаючи з 8.30 ”міцні хлопці” будуть пікетувати приміщення Чернівецької обласної ради. За словами активіста, пікет може перерости у щось більше. Про причини акції активіст у камуфляжі не повідомив. 

Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк відповів, що про завтрашню акцію йому нічого не відомо. Після припущення, що пікетувати роботу сесії можуть представники «УДАРу», Роман Ванзуряк запевнив: «Якщо це питання у розрізі партії, то я вплину на нього. Але, повторюся, такої інформації мені не надходило». 

Нагадаємо, 8 квітня, конференція Чернівецької міської організації партії УДАР ухвалила рішення щодо підтримки громадської ініціативи з відкликання депутатів місцевих рад, які себе зганьбили. Як повідомив БукІнфо, до переліку обранців з крайового парламенту, яких хочуть відкликати потрапили близько 20 екс-регіоналів на чолі з Михайлом Папієвим та Георгієм Галицем та кілька «тушок».

Раніше ми повідомляли: Крісло Курка VS Петровецької нафтогазової площі Борисова

Другий за останній тиждень голова Чернівецької ОДА, або чи буде реванш регіоналів і тушок в обласній раді?

1


КОМЕНТАРІ (2)

Папієв і Галиць пройшли по списках ПР. Як він хоче їх відкликати. Цей керівник партії обласної не знає законодавства, а ще взявся керувати ОДА. Просто жах від їхньої непрофпридатності...

avatar

Петро

10 квітня 2014 22:09

Вы представляете как бывшие регионалы любят бабло ,лезут как свиньи к кармушке.Юля их на кол.

avatar

10 квітня 2014 23:24