Завтра у Чернівцях спробують звільнити секретаря міськради і заступника мера, а, можливо, і самого Каспрука

Завтра у Чернівцях спробують звільнити секретаря міськради і заступника мера, а, можливо, і самого Каспрука

08.10.2014, 17:50

Каспрук планує оновлення складу міської ради

Завтра у Чернівцях скликають позачергову сесію міської ради, на якій депутати намагатимуться подолати вето міського голови.

Напередодні зсідання, Олексій Каспрук повідомив про напружену ситуацію у міській раді та звинуватив депутатів у кулуарних домовленостях.

На його думку, будуть спроби розхитати ситуацію, зняти з посади Леонтія та Кушнірика, а, можливо, і самого мера.

Каспрук попередив, що без жодних докорів сумління готовий розповісти "хто кому у місті Рабінович". За його словами, він володіє достатньою інформацією про посадовців і готовий розповідати про їхні інтереси, відкрито називаючи усі прізвища.

Зокрема, він заявив, що "чимало депутатів, які розуміють, що не потраплять до наступного скликання міськради, нині намагаються влаштувати свої економічні "шкурні" питання.

"Це ті самі люди, які зняли з посади чернівецького міського голову Миколу Федорука, це ті люди, які категорично відмовлялися голосувати проти політики президента Віктора Януковича, які боялися голосувати за припинення політичних репресій, які писали заяви на студентів під час режиму. Тому депутати тепер концентруються на господарських питаннях", - сказав О. Каспрук.

Однією з причин ймовірного реваншу депутатів Каспрук називає те, що він наклав вето на рішення міськради про надання в оренду ТОВ "Бук ТБ" земельної ділянки на вулиці Зеленій.

Також міський голова анонсував великі зміни у міській раді. За його словами, трьох місяців було достатньо, аби оцінити роботу чиновників та зробити організаційні висновки, - є люди, що не готові реагувати на виклики часу, тож міську раду чекає серйозне оновлення. Зокрема, чиновники мають вільно користуватися комп’ютером, вмісти спілкуватися з пресою та знати хоча б базовий рівень англійської мови.

Мер зазначив, що не всі готові розлучатися з посадами, отже готовий до спротиву.

Джерело: promin.cv.ua та molbuk.ua

Фото Іллі Перогана

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Каспруку

08 жовтня 2014 16:44

Слава Украине

avatar

Каспруку

08 жовтня 2014 16:46

Люди вийшли на мітинг тільки за того, що Продан пообіцяв не брати з них плату півроку.

avatar

знаючий

08 жовтня 2014 17:28

Пане мер в місті брудно!!! Займись роботою!!!

avatar

Революціонер

08 жовтня 2014 23:35