Гройсман приїде до Чернівців на відкриття німецького заводу на 'Гравітоні'

Гройсман приїде до Чернівців на відкриття німецького заводу на "Гравітоні"

12.12.2016, 16:43

У вівторок, 13 грудня, Чернівецьку область з робочим візитом відвідає Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Передбачається, що Володимир Гройсман візьме участь у введенні в експлуатацію багатоквартирного житлового будинку, побудованого за енергоефективною технологією (м. Чернівці, провулок Миру,7а), зустрінеться зі студентами та професорсько-викладацьким складом Буковинського державного медичного університету (м. Чернівці, вул. Шиллера, 11).

Планується, що Прем’єр-міністр України візьме участь в урочистому відкритті ТОВ «Аутомотів Електрік України» (м. Чернівці, вул. Руська,248), після чого відбудеться підхід до преси.

Міський голова Олексій Каспрук розповів журналістам Інформаційного агентства АСС, що поки на цьому підприємстві влаштовані 200 працівників, але планують збільшити робочі місця до тисячі. Відкриватиме його завтра прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який перебуватиме в Чернівцях з робочим візитом.

В 10 тисяч квадратних метрів площ виробництва німці вклали 80 млн. гривень інвестицій - додає мер.

Також Володимир Гройсман ознайомитьсяз перспективами розвитку міжнародного аеропорту «Чернівці» та станом освоєння коштів,виділених Кабінетом Міністрів на ремонт злітно-посадкової смуги(м. Чернівці, вул. Чкалова, 30).

1