Завтра до Чернівців привезуть тіло загиблого на війні Героя Сергія Потарайка

Завтра до Чернівців привезуть тіло загиблого на війні Героя Сергія Потарайка

18.07.2016, 22:45

У вівторок, 19 липня, до Чернівців привезуть тіло загиблого бійця Сергія Потарайка. Автомобіль з тілом загиблого Героя вже виїхав з м. Дніпро. «Вантаж-200» прибуде у першій половині дня. Про це нам розповів перший заступник голови Путильської РДА Михайло Ямницький. Цю інформацію також підтвердив військовий комісар Путильського району Олександр Кацубо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий з Путильщини, рятуючи загиблого побратима, потрапив у полон бойовиків «ДНР»

Як ми уже повідомляли, 15 липня 2016 року під час виконання бойового завдання під Маріуполем загинув розвідник Сергій Потарайко. Військовий служив у 8-му батальйоні територіальної оборони, захищав східні рубежі нашої держави від російської агресії. Сергій Потарайко був призваний з Путильщини на військову службу за контрактом. Сергій Потарайко родом з села Плоска Путильського району, однак перед початком війни проживав у м. Чернівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буковина втратила на Донбасі ще одного героя з Путильщини - Сергія Потарайка

За словами першого заступника голови Путильської РДА Михайла Ямницького, попередньо вирішено, що похорони Героя Сергія Потарайка відбудуться у середу, 20 липня 2016 року, у Чернівцях за адресою: вул. Руська, 212. 

Поховають Героя Сергія Потарайка на Алеї Слави на Центральному кладовищі Чернівців.

У загиблого залишилась мати та співмешканка, яка проживає у м. Львів.

Вічна пам'ять Герою! Герої не вмирають!

Галина Єреміца

Джерело: http://gromadski-news.com/

СПІВЧУТТЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ФИЩУКА З ПРИВОДУ ЗАГИБЕЛІ ВІЙСЬКОВОГО СЕРГІЯ ПОТАРАЙКА

Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким військового-розвідника Потарайка Сергія Дмитровича.

Наш краянин ніс службу у 8-му батальйоні територіальної оборони, захищав східні рубежі нашої держави від російської агресії.

15 липня 2016 року під час виконання бойового завдання під Маріуполем розвідник Сергій Потарайко загинув. Своє життя молодий відважний український військовий віддав за мир і цілісність України. Його смерть – непоправна втрата для родини та друзів, всієї громади Путильщини та його рідного села Плоска. Нехай Господь дасть сили перенести важку втрату всім, хто знав Сргія Потарайка.

Схиляємо голови у молитві за воїнів Української держави.

Вічна пам'ять та Царство Небесне Герою!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Під яким Маріуполем, держиморди ви навіть толком не володієте інформацією. Вже як 1,5 роки неіснує 8 БТРО. Загинув він у Мар"інці.

avatar

Андрій

19 липня 2016 09:12