Завдячуючи митному експерименту Яценюка на окрузі Бурбака продовжили ремонтувати дороги

Завдячуючи митному експерименту Яценюка на окрузі Бурбака продовжили ремонтувати дороги

30.10.2018, 13:53

Завдячуючи митному експерименту, який був в 2015 році успішно впроваджений урядом Арсенія Яценюка, понад планові надходження до бюджету від роботи митниць йшли на ремонт доріг.

Отож, за ці гроші від роботи Чернівецької митниці знову продовжено ремонт старої дороги Чернівці-Заставна, частину якої було зроблено минулого року. Зараз на ремонт виділено 20 млн грн.

В Кельменецькому районі в районі села Путрине розпочались роботи на суму понад 40 млн гривень.

- Крок за кроком ремонтуємо інфраструктуру 204-го виборчого округу. Далі буде. Обіцяю !!! - каже народний депутат України Максим Бурбак. 

 ДОВІДКОВО: 

Сьогодні розпочався ремонт дороги Т 26 -02 сполучення «Чернівці – Заставна». Про це повідомляє сайт "Заставна Сьогодні".

Зараз ремонтники працюють на ділянці дороги від Васловівців до Малого Кучурова.

Нагадаємо, що місцеві дороги у Чернівецькій області ремонтує місцева влада за кошти державного бюджету, а за ремонт державних доріг відповідає Укравтодор.

До кінця року в уряді обіцяють відремонтувати такі дороги: - Р-62 Криворівня - Усть - Путила - Старі Кути - Вижниця - Сторожинець - Чернівці  - Р-63 /Н-03/ - Вартиківці - контрольно-пропусний пункт "Сокиряни" з під'їздами до КПП "Росошани" та КПП "Кельменці"  - М-19 Доманове (на Брест) - Ковель - Чернівці - Тереблече (на Бухарест). 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Експеримент з митними коштами на дороги запровадив не Яценюк. Не брешіть людям! Це ініціатива Президента! Крапка!

avatar

Брехня

31 жовтня 2018 09:31