Заступники Романа Ванзуряка по партії  розкажуть про ініціювання саморозпуску ВР та проведення позачергових виборів депутатів усіх рівнів

Заступники Романа Ванзуряка по партії розкажуть про ініціювання саморозпуску ВР та проведення позачергових виборів депутатів усіх рівнів

01.07.2014, 20:25

У середу, 2 липня, відбудеться брифінг заступника голови Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Володимира Гавреша та голови Глибоцької районної організації Партії, депутата районної ради Григорія Тіміша про донесення позиції Партії щодо дострокових виборів.

Парламент давно не відповідає суспільним очікуванням, але продовжує блокувати перезавантаження влади у країні. Депутати фракції Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Верховній Раді України ініціювали саморозпуск парламенту і проведення позачергових парламентський виборів.

Чернівецька обласна організація Партії підтримує депутатів Верховної Ради України та виступає за повне перезавантаження влади, тобто проведення також і дострокових виборів до місцевих рад.

Перевибори допоможуть провести люстрацію політиків та політичних сил, які недостатньо ефективно працювали на інтереси країни у минулому або й відверто працювали проти неї.

 Захід відбудеться об 11:00 год. за адресою м.Чернівці,                             вул.. М. Заньковецької, 5. 

 Запрошуємо представників ЗМІ!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Правильно, підтримують ініціативу, тобто штурханця, якого їм дав Білогорка ще у квітні!

avatar

Вчасно!

01 липня 2014 17:59