Заступник мера Чернівців - 'місцевий бюрократ' Середюк - публічно підтримав опозиціонера Саакашвілі

Заступник мера Чернівців - "місцевий бюрократ" Середюк - публічно підтримав опозиціонера Саакашвілі

01.12.2016, 22:18

Про це заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк написав на своїй сторінці у ФБ. 

Насправді, сакральна суть будь-якого міста перш за все схована в його людях, які змінюючи себе змінюють світ навколо себе. З хорошими людьми Чернівцям пощастило. Наша громада виховала цілу плеяду активних громадян, які здатні робити по-справжньому великі справи. Але біда в тому, що ми не можемо жити окремо від системи державної влади, яка незримо оточує нас і в ключові моменти історії, яку ми з Вами творимо, хапає нас за руку і не дає довгоочікуваному «Українському чуду» відбутися . На кожного волонтера і активіста знайдеться свій місцевий бюрократ чи київський чиновник, який зробить все для того, щоб існуюча неефективна система не змінювалася . І саме тут захована причина більшості невдач і прикростей місцевої політики. Я впевнений, що Чернівці можуть змінюватися набагато швидше, але для цього потрібні зміни не тільки в нашому місті, але й і у Києві. Тому, я публічно підтримую Саакашвілі та його команду, як тих хто може перезапустити цю країну в напрямку швидкого зростання. І Чернівці будуть в такій країні одним з міст лідерів. Багато активних і порядних людей, яких особисто я знаю і поважаю, вже приєднались до нової та потужної платформи "Рух Нових Сил". Тому, я закликаю всіх небайдужих чернівчан, давайте змінювати нашу країну та наше місто разом!

1


КОМЕНТАРІ (17)

Я також багатьох з цього списку знаю. Дійсно гарні та порядні люди. Хотілось би, щоб Володимир колись всеж таки доєднався до цієї команди. Думаю мысто выд цього тыльки б виграло 

avatar

Іван

01 грудня 2016 20:32

Володимир Богданович зробив правильний вибір, хай рефлексують кулявлоби.

avatar

Петро

01 грудня 2016 20:43

avatar

Сергій Січевський

01 грудня 2016 20:48

Вірю у МІХО, може хоч він зможе щось змінити, бо на цих казнокрадїї надії 0.

avatar

патріот

01 грудня 2016 20:50

Володя справжній господарник і відповідальна людина. Так тримати!

avatar

Сергій

01 грудня 2016 20:55

Пане Володимир!

Ви маєте дуже відповідальну посаду у нашому місті. І що вам заважає уже впроваджувати в життя  ідеї нової політсили? Ви щочекаєте доброго царя? Жоден цар не буде вам готовити сніданок і т. д. ЗАКАЧУЙТЕ РУКАВА І ДО ПАЦІ. Досить переливати із пустого в порожнє.

avatar

Чернівчанин

01 грудня 2016 21:10

avatar

Сергей Босовик

01 грудня 2016 21:21

Середюк на голову вищий від ПЕЛЬМЕНЯ, знаходить порозуміння з депутатським корпусом і всі рішення, які необхідні для життєдіяльності міста підтримується значною більшістю депутатського корпусу. А КАСПРУК без дозволу КАРІМОВОІ навіть в туалет не ходить. 

ВОЛОДЯ МОЛОДЕЦЬ!

avatar

Батьківщина

01 грудня 2016 21:22

Володя маладєц)))

avatar

Людмила Дудченко

01 грудня 2016 22:57

avatar

Myhajlo Tokarjuk

01 грудня 2016 23:13

avatar

Myhajlo Tokarjuk

01 грудня 2016 23:15

Я розумію що вам буде важко змінювати чиновників бо вони коріння пустили у всіх департаментах, але вірю що з однодумцями ви будете рухатися далі. Я вас підтримаю

avatar

Микола

02 грудня 2016 08:24

Чтобы  был  успех,  НЕ  СВЯЗЫВАЙТЕСЬ  С КОБЕВКО!  Потеряете имидж  и  уважение.  У  Вас  единственное  объединение,  "партбилета"  которого  нет  у Кобевко.

avatar

НВ

02 грудня 2016 09:30

Щурі тікають з тонущого корабля!

avatar

02 грудня 2016 10:01

      Я ПОЛНОСТЬЮ (!) поддерживаю саму суть, написанного В. Середюком, но не могу поддерживать его оправдания в том, что ОН НИЧЕГО НЕ МОЖЕТ СДЕЛАТЬ, ЗАНИМАЯ ТАКУЮ ВЫСОКУЮ ДОЛЖНОСТЬ В ГОРСОВЕТЕ (заместитель мэра по исполнительным органам власти!)!!!

      Я неоднократно разговаривал с Середюком (в его кабинете и не только там) по поводу беспредела, как в горсовете, так и в исполкоме (!), на что Владимир Богданович отвечал, что ЭТО ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ТАК, НО ОН НИЧЕГО НЕ МОЖЕТ СДЕЛАТЬ (!!!) по известным мне и другим причинам (читайте, из-за давления на него Каспрука и других лиц, в частности и большинства марионеточного исполкома негодяев и проходимцев - одним из них является тот же С. БОСОВИК!, который угрожал мне физической расправой прямо на одном из заседаний исполкома за мою правовую поддержку АТО-шников, инвалидов, пенсионеров и других незащищённых лиц).

      Для того, чтобы доказать обществу свою принципиальную позицию с несогласием бандитского курса сегодняшней власти (включая и местной!) предлагаю Вам, Владимир Богданович, последовать примеру Саакашвили и уйти в отставку, чтобы не порочить своё имя своим участием в беспределе городской власти!!! А также, помогать ему не допускать в его ряды ПОДЛЕЦОВ И ВСЯКУЮ МРАЗЬ (!!!), которая массово лезет в рейтинговые организации и тем самым не только дискредитирует честных активистов, но и делает всё, чтобы нажиться на этом, пролезть во власть и развалить гражданскую активность!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков

02 грудня 2016 10:45

avatar

Сергей Босовик

02 грудня 2016 16:56

    Практически любой правонарушитель НИКОГДА НЕ ПРИЗНАЕТСЯ В СВОЁМ ПРАВОНАРУШЕНИИ, ОСОБЕННО ТАКОЙ АМОРАЛЬНЫЙ НЕГОДЯЙ, КАК БОСОВИК!

     Прикрываясь непонятно какой помощью АТО-шникам, Босовик, открыто пресмыкаясь перед Каспруком, выступил против их права на ЗАКОННЫЙ БЕСПЛАТНЫЙ ПРОЕЗД В ОБЩЕСТВЕННОМ ТРАНСПОРТЕ! Причём, без дополнительной необходимости компенсации перевозчикам. То есть, сумма в 3,1 млн грн за 4 месяца полностью (с лихвой!!!) покрывала проезд всех льготников в Черновцах, но, КАСПРУКУ и его клике (ДЖКХ, Каримовой, БОСОВИКУ и др.) абсолютно наплевать на пенсионеров, инвалидов, АТО-шников и др. Черновчан! Для них главное собственный интерес (МАТЕРИАЛЬНЫЙ!!!).

    Кроме того, он в перерыве заседания исполкома оскорблял и других присутствующих льготников. Есть десятки свидетелей и та же видеозапись, копия которой находится у меня уже около 2-х месяцев.

     Предлагаю Босовику, в частном порядке, подать на меня в суд за мою "ложную" огласку его подлых и противоправных действий. 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков

02 грудня 2016 17:46