Заступник керівника апарату Чернівецької ОДА Олександр Шкурідін звільнився з роботи

Заступник керівника апарату Чернівецької ОДА Олександр Шкурідін звільнився з роботи

04.01.2018, 11:15

Заступник керівника апарату Чернівецької ОДА Олександр Шкурідін зрозумів, що перестав розвиватись, тому що вже мав менше тієї енергійної, «живої» роботи, яку любив (її замінила «паперова» та рутинна), так як з об’єктивних причин звузились його повноваження.  Рішення про звільнення Олександр Шкурідін прийняв дуже давно, але, в силу певних обставин, постійно відтягував його.

- 2 січня був мій останній робочий день в Чернівецькій ОДА, - повідомив Олександр Шкурідін. - Дякую Богу за те, що Він допомагав мені увесь цей час. Дякую Майдану за зміни та можливість працювати у владі. Дякую всім колегам за роботу, за досвід, за нові знання, і за те, що спільними зусиллями зробили багато хороших речей. Що я відчуваю? Відчуваю сум за окремими напрямками роботи, які мені подобалась, за спілкуванням з людьми в селах, за роботою по впровадженню реформ, за людьми з якими працював і для яких працював... Але, з іншого боку, я відчуваю і велику радість, бо розумію, що після певного застою, повернусь знову до жвавої, енергійної роботи! Скажу чесно: я щасливий, що цей період був у моєму житті. Особливо цікавим, успішним та продуктивним для мене був перший рік роботи (навіть більше). Про цей відрізок часу можна починати писати книжку)) Але з часом я зрозумів, що перестав розвиватись, тому що вже мав менше тієї енергійної, «живої» роботи, яку любив (її замінила «паперова» та рутинна), так як з об’єктивних причин звузились мої повноваження. А якщо не має розвитку, то потрібно робити зміни, особливо, якщо тобі тільки 30. Рішення я прийняв дуже давно, але, в силу певних обставин, постійно відтягував його. Вірю, що все найкраще попереду! Вірю, що в майбутньому мій досвід неодмінно знадобиться для подальшої праці на благо рідного краю, який я дуже люблю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фищук розділив посаду Стецевича

Нагадаємо, заступником голови ЧОДА, керівником апарату Чернівецької ОДА є Олег Стецевич. Олександр Шкурідін прийшов працювати в ОДА одразу після Революції Гідності з посади помічника народного депутата України Романа Ванзуряка, був  заступником голови обласної організації партії "УДАР" на громадських засадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак тепер як Павлюк або Галиць

1


КОМЕНТАРІ (2)

Такий "діяч", що ніхто не коментує.  

avatar

Чернівчанин

05 січня 2018 11:53

Ті хто має, що сказати - коментує у фейсбуці під справжнім ім'ям та прізвищем!

avatar

Чернівчанину

05 січня 2018 13:42