Заступник голови Чернівецької обласної ради обіцяє і далі агітувати за недовіру та відставку уряду

Заступник голови Чернівецької обласної ради обіцяє і далі агітувати за недовіру та відставку уряду

28.12.2015, 23:50

"За питання щодо недовіри та відставки уряду, яке було адресоване до верховної влади, депутати вирішили не голосувати. Не знаю, чи побоялись, чи їх справді влаштовує та робота Арсенія Яценюка, яка, на мою думку, є антиукраїнською. Зрештою, "За" проголосували лише 24 депутати з 63. Це дає зрозуміти хто є хто. Надалі ми знову таки будемо проводити роботу над такими зверненнями, адже від такої політики уряду страждають українці", – прокоментував заступник голови Чернівецької обласної ради  Віталій Мельничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька "Свобода" не бачить нічого поганого, що “Наш край” та “Опозиційний блок” теж беруть участь в управлінні краєм

Більшість депутатів Чернівецької обласної ради довіряють Яценюку

В області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає (оновлено)

Від "свободівця" Мельничука чекають такої ж принциповості щодо Маніліча, як до Яценюка

ДОВІДКОВО: 

25 грудня 2015 року відбулась сесія Чернівецької облради, на якій націоналісти оголосили заяву про недовіру уряду Яценюка та запропонували звернутися до влади з вимогою відставки прем'єра. За це звернення депутати не спромоглися надати необхідну кількість голосів.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Тек, недовіру потрібно висловлювати, але не до Київської влади. а до обласних депутатів. "Майдан" запропонував скасувати посаду заступника голови облради, а вони наплювали на їхню думку.

avatar

!!!

29 грудня 2015 15:53