Заставнівські і Путильські волонтери, які познайомились з Малишевським на фронті, підтримали його реформаторські наміри

Заставнівські і Путильські волонтери, які познайомились з Малишевським на фронті, підтримали його реформаторські наміри

15.06.2016, 01:00

Після кількох обласних волонтерських організацій, які заявили  про підтримку кандидатури Ігоря Малишевського на посаду в.о. керівника ОКУ «Чернівецький онкодиспансер», свою позицію з цього приводу засвідчили також районні волонтерські організації.

Кандидатуру Ігоря Малишевського - голови постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх родин, зокрема, підтримав Анатолій Васильович Дронь з громадсько-волонтерської  організації «Щедро» (Заставнівщина).

Активісти, які познайомилися з Ігорем Малишевським на фронті, куди привозили допомогу українським воїнам, знають його за реальними справами. Саме тому вони твердо переконані: людина, яка рік провела під «градами», таку саму рішучість і твердість  виявить у цивільних справах. Правильність припущення засвідчує діяльність Малишевського на посаді голови депутатської комісії. За неповний рік роботи комісія активно допомагала вирішувати проблеми учасників АТО. Чимало також зробила для наведення ладу у підзвітній їй медичній галузі. Те саме буде, переконані волонтери, в онкологічному диспансері.

Принциповість і порядність Малишевського, загартовані під час річного перебування на фронті, єдина запорука конче необхідних для галузі змін. Власне лікар-АТОвець – ніяк не пов’язаний зі старою  системою - потрібен на цій посаді бодай для того, щоб підготувати належні умови для проведення справжнього кадрового конкурсу. А вже його наслідком стане нова якість роботи обласної комунальної установи.

Позицію Заставнівських колег поділяють волонтери з інших районів. Зокрема, Путильщини. 

 

1


КОМЕНТАРІ (16)

О бог ти  мій що то діється.  Муляри штукатури тоже підтримують малишевського бо він був в ато. А раз він був в ато то йому треба бути  доктором Пі. Це ж було і історія повторується. А де фахові здібності то нікого не інтересує. То прийдіть подивіться чого він вартий як лікар. Подивіться скількох хворих вилікував від раку. Най так само відкрито запросить телебачення щоб люди бачили хто захоче щоб п малишевський зробив йому операцію з  приводу видалення пухлини, проведе курс опромінення чи хіміотерапії. Тож для цього треба щоб лиш лист від волонтерів чи участників ато. Точніше від тих хто має печатки цих громадських організацій.

avatar

mamolog

14 червня 2016 23:57

Якщо Тащук такий крутий хірург, то хай оперує і не лізе в організаційну роботу головного лікаря! Або хай йде як і всі інші на прозорий конкурс і змагається на рівних умовах!!!! Це що за прівілегії такі? Чому це одним можно іншим ні? Хай відкриває собі приватну лікарню і там робить що хоче! А тут, все вірно, потрібно щоб постороння людина провела прозорий і чесний конкурс, тоді і все вирішитися! Нарешті розпочнуться зміни в корумпованій медицині.

avatar

Роман

15 червня 2016 00:04

отправьте малышевского в путилу а кобевко в заставну. пусть волонтеры порадуются такому счастью. а нам,горожанам оставьте НОРМАЛЬНЫХ врачей!активисты,идите лесом.лучше перестаньте воровать наш лес,меньше будем болеть . 

avatar

черновчанин

15 червня 2016 01:32

В который раз,жаб,попросту иди на хеер...

avatar

Мамалыге

15 червня 2016 02:18

Шариковы,Швондеры.Дежа вю.

avatar

Муля Черновицы

15 червня 2016 06:23

На  почве  "люстрофобии"  в  стране   начали  выплывать "громадские люстраторы"  с  одной  извилиной.  Перестал  действовать  Закон  презумпции  невиновности?  Почему должностное  лицо  "обязано"  отчитываться  перед  профессиональной  проституткой, допустим Зеленской,  или    Жижияном,   психически  неуравновешенной семьей  Кобевко,... о  своем финансовом  состоянии?  На это  есть  соотв.  органы,  их  задача  проверять!  А  за  оговоры-надо  строжайше  НАКАЗЫВАТЬ.  

 

avatar

repost

15 червня 2016 09:00

Громада міста вас ненавидить і коли закінчиться срок вашого липового депутатсва подивимось,що з вами буде.Кобевко мов і не було,щезне в нікуди,можливо бомбонами буде торгувати, а Малишевський піде з медицини назавжди .Медики гуртуйтесь ,покажіть на ,що ви здатні,годі терпіти цю липову комісію,всі атошники проти них,з усіх обіцянок не виконали нічого!

avatar

Панас

15 червня 2016 09:53

Что имеется в виду под конкурсом? Это какие-то тесты, или логические задачи, или что....??? Нет, это стаж работы, врачебная категория, опыт работы в организации лечебного процесса, обучение, тренинги, семинары и т.д.  

avatar

мимо проходящий

15 червня 2016 10:32

Так ось, хай проведуть незалежні конкурси по всім лікарням, і з залученням громади, колективу, незалежних спеціалістів і т.д. Визначають хто буде головний лікар! А то попривикали що департамент призначає, досить, так вже не буде.

avatar

Кардіодиспансер

15 червня 2016 10:47

С чего вы взяли,что они (комиссия)ничего не делает для атошников?Они должны кричать,какую помощь предоставили?Не ообмазывайте грязью Кобевко и Малышевского,все они правильно делают,давно в медицине области надо навести порядок.Вы призываете медиков объедениться,так кто объединяться будет,коррупционеры?Не смешите людей,Панас...

avatar

Панасу

15 червня 2016 10:58

Это таких пидаров как ты общество ненавидит.Лживых конченых мразей которых в школе пинали даже младше классами пацаны.Парнас гамно искоренить из тебя невозможно оно в тебе врожденное.

avatar

Парнасу

15 червня 2016 16:38

прозорий конкурс - це хто має вирішувати кобевко з малишевським хто їм більше підходить. це ж абсурд. чи атошники з волонтерами при всій повазі до них але не до їх депутатських представників. Лікарі ж не пхають свого носа щоб обирати хто має бути командиром військової частини. До речі краще би п Малишевський з Кобевко та волонтери зайнялися приміром громадянською обороною. Бо на випадок військових дій в чернівцях не впевнений що до цього громада готова. Покажіть на що ви здатні тут. тим паче що ви були в ато, може знаєте п Малишевський як розвернути польовий госпіталь, чи слабо. За те похизуватися перед камерами та в пресі вам личить особливо в воєнній формі.

avatar

123

15 червня 2016 17:27

Медична банда в шоці! Піщать як щури недорізані. Айда Кобевко, айда Малишевський та інші члени комісії, айда молодці! Прості люди вже бачили і знають як ці сімейні клани в медицині облирають народ! Не потрібно співати тут про проффесвоналізм, вже вигнали одного проФФесора! Зверніться до людей які стомилися або стомлювалися останні копійки цим лікарям носити, і вони вас підтримують, пані Кобевко та Малишевський. Вашій комісії окремо дякую, на собі відчула як деякі заввіділеннями отримали страх і вже так нахабно не вимагають!

avatar

Liliy

15 червня 2016 18:00

http://www.radiosvoboda.org/content/article/27752639.html підемо працювати в чехію а тут най кобевко з малишевським працюють і побачимо хто кого оббирати буде. Вже давно діти наші не хочуть йти в медицину, тому що перспективи нема ніякої, зарплати мізерні а ще проФФесора такі як Малишевський публічно принижують гідність і честь лікаря, хоча сам рахується лікарем. Сором. Щоб так спаскудити не тільки гідність і честь лікаря але і офіцера АТО яким себе рахує п Малишевський.

avatar

123

15 червня 2016 20:30

123 - ти не зовсім розумний! Покажи хоч одне слово Малишевського де можна розгледіти приниження! Нема такого! А те наводять порядок з головними лікарями, це правильно, давно пора! прості лікарі в багатьох лікарнях, де сімейні клани окупували владу, не можуть вільно дихати, успішно працювати і швидко розвиватися, так як все окуповано кумами, братами, сватами, невістками, синами, мамами та іншими членами сімей! Ось де правда! А хороші спеціалісти нікому не потрібні, змушені їхати закордон. Тому пора розігнати ці сімейні організації, щоб талановиті лікарі мали змогу працювати та розвиватися, щоб їх допускали до роботи, а не тримали на далеких підходах! 

нвступного разу потрібно написати всі сім'ї медичні, щоб люди бачили як воно і в якій лікарні відбувається! Попросимо Кобевко надати таку інформаці і оприлюднити! Розпочати з головних лікарів та працівників департаменту, далі вічні спадкові зав.відділення і т.д.!

avatar

До 123

15 червня 2016 21:30

то чому ж нема. подивіться відео коли  так звана комісія вирішувала кому продовжувати кому не продовжувати контракт а з залу якісь молокососи строїли лікарів з висказуваннями: руки по швах як ви стоїте, застреліться і тому подібне. І це при повному ігнорі з боку керівника департаменту охорони хдоровя та в присутності так званої комісії, які прекрасно знають цих лікарів, чимало в них вчилися, знають що без благодійних внесків не вижити медицині на сьогодні, і допустили такого приниження чи завчасно замовили його. Знайомі коли в інтернеті побачили то відео то просто в шоці що таке може бути в Чернівцях. Кажуть що то за придурків ви там собі повибирали в депутати що як в військовому трибуналі при Сталіні позволяють собі принижувати гідність лікарів. І то при тому що багато з них зовсім до медицини відношення немає. Так що от так якось.

avatar

123

15 червня 2016 22:22