Зарано мерія сплавляє мене за ґрати! - народний депутат Максим Бурбак

Зарано мерія сплавляє мене за ґрати! - народний депутат Максим Бурбак

28.02.2013, 00:55

З ранкових повідомлень наших ЗМІ дізнався, що міська рада нарешті «ощасливила» мене приміщенням для депутатської приймальні. Принаймні, прес-служба мерії розіслала повідомлення про це, до слова – навіть не подумавши мене поінформувати. Ну раз тимчасове очільництво міста обрала методу переписки через сайти – не буду порушувати її і я.

По перше, якщо вже починати говорити про якісь «політичні інсинуації», то може б чиновники мерії пояснили мені, чому їхня «щедрість» почала проявлятися після того, як я оприлюднив графік прийому громадян, у якому вказано, що в четвер з чернівчанами я спілкуватимуся біля мерії? По друге – саме приміщення. Не мав змоги туди заїхати, бо їжджу по області – спілкуюсь з буковинцями, надихаюся та гупаюсь на плодах папієвських покращень. Але бачив "хазу" на фото. Колоритно. Я розумію прагнення «мєстной сім’ї» - пошвидше здихатися в’їдливого нардепа, - але ж навіщо так відверто: спочатку пропонували туалети, баклабораторії, склади, а тепер от - у заґратоване приміщення мене хочете запхати? Може на мові вашого паханату це і вважається гарним тоном, але я таких натяків не розумію:).

Отож, міськвиконком знову оконфузився. Я не вередую і не перебираю апартаментами, я так само на службі у людей, як і міські чиновники, за єдиною різницею – я пам’ятаю, що мене обрали люди і що це означає! І такі дії влади це не до мене, це до чернівчан неповага.

Тому прийом громадян у четвер, 28 лютого, в останній день зими, я проведу там, де й анонсував – біля сходів міської ради. запрошую буковинців!

P.S. А цей офіс пропоную віддати моєму новоспеченому колєзі по опозиції Андрію Білогорці. Упевнений, Оксана Продан мене у цьому підтримає)

Джерело: сторінка Максима Бурбака на ФБ

1