'Замість «Озера» – «Панна кохання». Що завгодно. Аби не говорити правду', або як на чернівецькому каналі передачу про губернаторські статки траслювали...

"Замість «Озера» – «Панна кохання». Що завгодно. Аби не говорити правду", або як на чернівецькому каналі передачу про губернаторські статки траслювали...

16.10.2012, 02:50

Шановна редакція!

Звертаюсь до вас з обуренням. Бо останнім часом дурять нашого брата- глядача чи не щодня. Від славнозвісного Віталія Михайлішина вже  мерехтить в очах, до того ж кожен телевізійний канал наввипередки прославляє лише його одного, як кандидата в депутати. Ще можна багато цікавого позитивного довідатись про губернатора нашого краю Михайла Папієва. Про його звитяжні подвиги в регіоні, особливо про урочисте закладання каменів під будівництво школи. На місці майбутніх шкіл поки що красуватимуться “надмогильні” плити, на яких чітко зазначено, хто, коли і що збирається будувати. Зокрема, прізвища депутатів, кандидатів та самого пана Михайлішина, аби діти згодом не забули про тих, хто долучився до їхнього щасливого дитинства. Ще я побачив на місцевих телеканалах, як Михайло Папієв активно агітує за деяких кандидатів в народні депутати. Наскільки  я знаю, це заборонено законом. Але, може, я помиляюсь… Не для всіх же заборонено.

Завдяки нашим журналістам  довідався я і про молодого перспективного кандидата у депутати Верховної ради України Артема Семенюка. Люди говорять, що він близький родич Михайла Папієва, ніби-то його син. Люди взагалі багато чого говорять про цю родину. І от я довідався, що львівське телебачення знімало цілий фільм про сім’ю і бізнес Папієвих. Зацікавився, бо хотів достеменно довідатись, що є правда, а що – брехня. Бо люди ж, самі знаєте, збрешуть – недорого візьмуть.  І раптом по телеканалу ТВА я побачив цю програму «Хто в домі хазяїн». Ото зрадів, бо думав, що нарешті в усьому розберуся і всівся біля телевізора. Не без того, звичайно, що взяв трохи пивка. Бо сусід казав, що програма довга , аж на 2 години (він десь по комп’ютеру дивився).

Хвилин 10 я, роззявивши рота, спостерігав  за початком цікавої програми, розглядав львівську студію, розмірковував, чим це так  зацікавив наш обласний керівник львівських журналістів. З’ясувалось, що їх взагалі цікавлять різні поважні чиновники,  особливо, якщо їхні статки  і видатки дещо не співпадають з оприлюдненими деклараціями. І що це? Через 10 хвилин раптом  без жодного попередження замість львівської програми в ефір пустили «Теми тижня», які я до речі вже бачив. Ну почекав трохи, передивився вкотре сюжети про Папієва і Михалішина, потім послухав прогноз погоди, потім довідався, що мене чекає завтра з гороскопу. Від моменту відключення програми «Хто в домі хазяїн» пройшло вже більше години. Надія додивитись цю програму танула з кожною хвилиною. Ну, а коли  розпочалась улюблена народом багатосерійна програма «Панно Кохання», я зрозумів, що скоро ранок і треба трохи відпочити.

Що вам сказати, шановні журналісти, цей приклад нагадав мені пріснопам’ятні часи, коли люди ввімкнувши телевізор, цілими днями дивились «Лєбєдіноє озеро». Тепер замість «Озера» – «Панна кохання». Що завгодно. Аби не говорити правду.

Іван Кривошапко

1