Замість 'Гравітона' басейн за 40 мільйонів збудують у Коломиї, бо  у Коломиї значно менше 'вась'

Замість "Гравітона" басейн за 40 мільйонів збудують у Коломиї, бо у Коломиї значно менше "вась"

02.09.2017, 22:46

За два тижні, поки ми святкували День незалежності на ставках, річках, шашликах і городах, правлячий нами клас не дрімав жодної хвилини. І мультимільйонери до нас літали, і нардепи табунами містом із вінками ходили, і навіть, кажуть, секретаря міськради на весіллі обрали – видно, замість тамади. 

****

Після кременьчучців, які радісно умикнули від чернівчан 40 нових тролейбусів за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку, відтепер ми ще й маємо чорно і біло заздрити коломийцям. А оскільки Коломия не десь там ген-ген, до середини чого не кожен горобець долетить, а поруч, то боюся, аби то не викликало якоїсь прикарпатсько-буковинської Варфоломіївської ночі. 

Я про що. Наш поганенький такий собі уряд готовий був дати 40 мільйонів гривень Чернівцям на будівництво плавального басейну на Гравітоні. Для цього треба було міськраді виділити земельну ділянку і сякі такі кошти на проект. Але у нас у раді сидять "васі". А "васі" - це такий вид двоногого прямоходячого, що як тільки воно чує, що десь щось хочуть зробити, то одразу каже: "Ніззя! То всьо Бурбаки!" Уряду то канєшно по-барабану і до лампочки. Він собі каже: "Пацани, ви, звичайно, хороші пацани і ми готові були всьо дати, але якщо там у вас сидять "васі", то хрін вам, а не басейн, плавайте у тазиках". Отакий поганенький у нас уряд, а Гройсман із Ждановим (міністр такий спортивний), то взагалі "редиски". Бо не приїхали у пуп землі просити "вась", аби ті погодили будівництво басейну. От і "попливли" 40 мільйонів гривень на басейн до Коломиї. Бо у Коломиї у міськраді значно менше "вась", а якщо і є, то на людях поводяться сумирно, а середні пальці тримають у кишені, приклеєні до штанів скотчем. 

Та й навіщо тому Гравітону басейн? Збіг із горба, а там вже і могутній Прут несе свої хвилі у широкий Дунай. Якщо його перегородити навіть поганенькою греблею з картонним коробок, що їх продукує Калинівський ринок за добу торгівлі, то плавати можна буде навіть узимку під кригою. А скільки тої зими.. А в Коломиї – біда. Там теж Прут, але одне мілководдя. Тож хай коломийці та їхні дітки плавають у басейні. А чернівчанам досить буде телелабуди, яку "васі" виллють у їхні вуха, типу "та ми ж хотіли дати, але то всьо Бурбаки і агент їхній Льоша", або "ми ж хотіли басейну, але нам не так пояснили, не те показали, ми не знали, не дочули, а Каспрук – казашка, а чиновники крадуть, от якби сам Гройсман попросив…"Коротше, весіллє – від Гравітону до Клокучки, від Коровії до Садгори. Бачили очі кого обирали, то аби вам повилазило, коли в тазику будете плавати. 

Джерело: Блог Мостіпаки

1


КОМЕНТАРІ (6)

Юрий после обеда с нардепами смотрю стал еще более предсказуемым.

avatar

Санітар лісу

03 вересня 2017 07:37

юра просто Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.) интересно а за сколькоКоментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.?

avatar

Рома

03 вересня 2017 08:57

Васі-васі, а про людей коли подумаєте? У труні кишеньок немає.

avatar

Тетяна Крамарюк

03 вересня 2017 09:59

Я вже писав " смерть фашистським окупантам", маючи на увазі ( в переносному сенсі)сьогодняшних чернівецьких депутатів та владу. 
ВСІ вартують одне одного!

avatar

Вячеслав Явиц

03 вересня 2017 13:11

  Просто не любят свой прекрасный город эти ненасытные правители. А зачем им бассейны, скверы, спортивные площадки... Сначала нахапают "бабла" за лес и гравий, а потом по заграницах шастают...
avatar

Svetlana Rudkovskaya

03 вересня 2017 20:54

Про що мова? Які кошти виділили Коломиї? Коломия буде мати те, що уже мають Чернівці. На вашому сайті скільки шуму було, що Чернівцям виділили 12 міліонів на ремонт водовідведення на залізничному вокзалі Чернівців. І де ті кошти? Як дали так і забрали.  Так буде і з басейном. Краще покажіть хоча б один приклад, що ця кулявлобівська влада зробила доброго для жителів міста? 

avatar

Чернівчанин

03 вересня 2017 21:43