”Залишки” Майдану, нерозчищені дороги і казкова архітектура, - враження тернопільських журналістів від Чернівців

”Залишки” Майдану, нерозчищені дороги і казкова архітектура, - враження тернопільських журналістів від Чернівців

11.02.2014, 10:53

Чернівці зустріли Тернопільське Інформаційне Бюро ”залишками” Майдану, нерозчищеними дорогами та зручними тротуарами для легкого заїзду колясок, інвалідних візків та велосипедистів. Старовинні будівлі, вузькі центральні вулички і широкі алеї для прогулянок, затишні кав’ярні і яскраві гірлянди на ялинках – перше, що кидається в очі, гуляючи містом. Ну і звичайно ж, старовинний, майже казковий, університет, напів-ітаталійський драматичний театр і увіковічнені в асфальті карети приваблюють туристів усього світу до міста Чернівці.

На площі біля пам’ятника Шевченка залишились атрибути їхнього Євромайдану, - пишуть журналісти Тернопільського Інформаційного Бюро, які нещодавно  повернулись з Чернівців. Незважаючи, на те, що Майдани по Україні вже “не живуть”, чернівчани розповідають, що більша двох сотень людей на Чернівецький Майдан ніколи не приходило. Одразу ж згадуються діяльність Тернопільського:тисячі людей, сцена, намети, бочки з вогнем…

Джерело: ternopilinfo.com

1


КОМЕНТАРІ (2)

Бо там немає розбрату, це тіль у нас, в Чернівцях, можуть при прохідному опозиційному кандидатові до ВР, "побратими по опозиції", висувати свого кандидата. Добре. що проскочили, а якби відібрана сотня голосів спрацювала на Михайлішина. В Тернополі є єдність, є більшість в радах, а у нас болтологія.

avatar

Споглядач.

11 лютого 2014 09:23

це про що, Споглядач? Яка сотня голосів? Чи не Горук за Споглядачевої маски споглядає?

avatar

шерлок холмс

11 лютого 2014 15:17