Законних підстав для розпуску чернівецької міської ради - чимало, - О.Каспрук

Законних підстав для розпуску чернівецької міської ради - чимало, - О.Каспрук

26.12.2016, 20:20

Міський голова перерахував журналістам підстави для розпуску міської ради

Мер Чернівців вважає винним депутатський корпус в тому, що за рік досі немає секретаря міської ради, а рішення депутатів здебільшого називає "популістськими".

Нагадаємо: Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук готовий підписати подання до Верховної Ради щодо розпуску Чернівецької міської ради (+ВІДЕО)

"Законні підстави для розпуску міської ради – є, повідомив на прес-конференції Олексій Капрук, -  Я вже не кажу про аномальні речі, які відбуваються в Чернівецькій міській раді.  Це недосформований виконком, недопризначені  заступники, необраний секретар. Хочу нагадати, що вже рік. Це не моя проблема, це проблема депутатського корпусу – обрання секретаря. Ви бачите, як деструктивно проводяться сесії. Як знімаються на довивчення земельні питання, що там вивчати, якщо був місяць, не знаю. Як з боями приймаються життєво важливі для громади рішення, або приймаються популістичні рішення. Всі відчули на собі дію рішення міської ради про мораторій на тарифи? Діє це рішення? Не діє. Навіщо це було приймати. Якщо в залі мають сидіти здорові,  адекватні, думаючі люди, які хвилюються за місто" - резюмував міський голова.

Чергова інтрига - чи встигнуть депутати міської ради до Нового року затвердити бюджет Чернівців на 2017 рік? Продовження сесії міської ради призначили на четвер, 29 грудня.

"Бюджет ми проводили відкрито та публічно, було обговорення, були громадські слухання, депутати в цьому участі не брали. Проект опрацьований експертами", - повідомив Олексій Каспрук.

Натомість заступник голови бюджетної комісії міської ради Богдан Ковалюк повідомив журналістам Інформаційного агентства АСС, що депутати брали участь у громадських слуханнях проекту бюджету. 

"Нас непокоїть відсутність двох програм цільового використання коштів бюджету від департаменту житлово-комунального господарства та департаменту містобудівного комплексу.  Також ці програми відповідно, не обговорені громадою  Зараз депутати завершують вивчати незрозумілі для нас  пункти у проекті бюджету , на сесії зможемо їх обговорити," - повідомив депутат Черінвецької міської ради Богдан Ковалюк.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Больше чем достаточно поводов высказать не доверие меру.

avatar

26 грудня 2016 18:31

А мер при чому? Він якраз працює - без секретаря виконавчого комітету, секретаря міської ради і одного заступника, які так і не затверджені з вини депутатів.

avatar

Кирило

26 грудня 2016 20:11

Непризначення секретаря міської ради- цілком ЙОГО провина!!!

avatar

правда!!!

26 грудня 2016 21:45

Бурбак вирішив,що Чернівці  це його приватна власність! Допоки недобитки Навозного Фронту будут при владі - нічого доброго у Чернівцях не буде!

Уся країна вже висловила недовіру НФ, лише у Чернівцях таке зневажливе ставлення до думки людей та завдяки меру

avatar

26 грудня 2016 21:49

Дійсно, навіщо знімати на довивчення і вивчати земельні питання-шкурняки Бурбака? Може подаруємо Добробуту ще декілька десятків гектарів міської землі, звільнимо його від сплати 10% внеску до бюджета міста (який доречі сплачують всі підприємства без виключення), подаруємо прихватну дорогу до Добробуту... Що тут думати? Треба голосувати!)))

avatar

Людмила Дудченко

27 грудня 2016 00:01

Та Каспрука першого треба знімати за ліві кулепробивні бронежилети!)))

avatar

Людмила Дудченко

27 грудня 2016 00:03