'Захисники' Банчен готові були застосовувати фізичну силу будь-якої миті, - журналістка

"Захисники" Банчен готові були застосовувати фізичну силу будь-якої миті, - журналістка

26.02.2014, 10:56

Сьогодні наша знімальна група поїхала до Банченського монастиря аби перевірити інформацію правоохоронних органів про можливі сутички там між активістами Правого Сектору та прихожанами. Про це на своїй сторінці у ФБ написав журналіст Yaroslav Levitskiy. Мітингувальників ми там не побачили, а ось місцевих мешканців було більше сотні. Щойно вони побачили нашу камеру та мікрофон, не зводили з нас погляду. Під час інтерв’ю усі ці люди обступили нас великим колом. Коли ж почули, що представляємо «5 канал» одразу з натовпу прозвучало «а, 5 канал, ну понятно». Потім один з прихожан почав з агресією вимагати посвідчення нашої журналістки. З її слів, всі ці люди готові були застосовувати фізичну силу будь-якої миті. Дивіться відео.

Під цим постом ще один користувач залишив дуже цікавий авторський коментар про діяльність заступника голови Чернівецької обласної ради В.Маніліча, зміст якого варто перевірити.

 

Раніше ми повідомляли: Іван Попеску попросив захистити отця Лонгіна і Банченський монастир, Правий сектор обіцяє не втручатися в справи духовенства

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

ОДЕРЖИМЫЕ БАНЧЕНСКИЕ ЗОМБИ,ЗАЩИЩАЮТ СОКАМЕРНИКА ЗЕКА ЯНУКОВИЧА, ЛОНГИНА, ЭТОМУ ЕСТЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОЕ ПОДТВЕРЖДЕНИЕ.

avatar

СБ

26 лютого 2014 09:11

Подивилася відео. Нормальні люди, нормально говорять (без агресії). 

avatar

Навіщо пересмикувати

26 лютого 2014 09:26

СБ, Вы знаете отца Лонгина? Вы знаете, что они защищают? Вы ничего не знаете, Вы обыватель...

avatar

SR

26 лютого 2014 09:27

Люди, которые реально просто любят этот храм. Я сам бы там и не раз. И не за что не позволил бы вандалам там натворить чудес. Никто не хотел применять силу, они хотели быть уверенными, что и далее смогут ходить и молится Богу в своем родном храме!

avatar

Алексей

26 лютого 2014 13:39

avatar

Evgeny Sidorov

26 лютого 2014 21:42