Заяву КОД щодо візиту глави РПЦ Кирила на Буковину не підписала тільки 'Наша Україна'

Заяву КОД щодо візиту глави РПЦ Кирила на Буковину не підписала тільки "Наша Україна"

27.09.2011, 23:01

"Що стосується Куліша, він, вірніше "Наша Україна", входить у Комітет опору диктатурі, але на даний момент підпису від Куліша немає, - повідомив голова Чернівецької міської організації ВО "Батьківщина" Юрій Скорейко. - Згідно з інформацією секретаря виконкому  Михайла Павлюка, Куліш не може сюди приїхати. Заступника розшукують, немає. А сам Михайло Павлюк не має повноважень для того, щоб підписати нашу спільну заяву".

Повний текст своєї заяви представники Комітету опору диктатутрі в Чернівецькій області оприлюднили сьогодні, о 15.00. В документі, зокрема, заначається: " Ми рішуче засуджуємо дії Патріарха Кирила, спрямовані на розкол українського суспільства, а також дії нинішньої влади, яка провадить політику підтримки однієї Церкви на противагу всім іншим".

Голова облорганізації ВО "Свобода" Віталій Мельничук повідомив, що сьогодні у нього відбулася зустріч з суддею Бойко, а відтак є надія що судове засідання Окружного адмінсуду за позовом щодо бездіяльності посадової особи голови ЧОДА М.Папієва відбудеться вже в найближні день-два.

Представники Комітету опору диктатутрі в Чернівецькій області відмовилися розголошувати усі заходи, які вони планують провести під час приїзду Патріарха Кирила, повідомивши лише, що подадуть до мерії заявку з інформацією про можливе пікетування кортежу на вулиці Руській.