Заява підписана. Кушнірик пішов

Заява підписана. Кушнірик пішов

16.06.2013, 04:06

Кушнірик таки пішов з департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради. Про це повідомив сьогодні директор департаменту ЖКГ Дмитро Сірман в ефірі телеканалу ТВА. Він, зокрема, сказав, що його заступник Ярослав Кушнірик написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Заява підписана.

Нагадаємо, наприкінці травня голова Чернівецького осередку "Фронт Змін" Олексій Каспрук повідомив, що, зважаючи на жахливий стан комунального господарства міста Чернівці, опозиція ініціюватиме звільнення всіх, хто відповідає за комуналку. Тоді він також повідомив, що заступник директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Кушнірик звільнився сам.

У повідомленнях електронних ЗМІ тоді йшлося, що Кушнірик написав заяву на звільнення через поганий стан доріг та проблеми в комунальній сфері Чернівців. В свою чергу, опозиція заявила, що можливими причинами звільнення стали маніпуляції із коштами, які передбачалися на закупівлю холодного асфальту для проведення ямкового ремонту в місті.

Проте директор департаменту ЖКГ Дмитро Сірман такі твердження називав черговими видумками та байками недоброзичливців:

- Зараз офіційно Ярослав Денисович перебуває у відпустці. Все інше - це слова, або слухи, або домисли. Зараз він знаходиться за кордоном.

Ярослав Кушнірик багато років був в команді багаторічного міського голови Миколи Федорука. Однак, після його зняття, не пішов з роботи, як зробили інші люди з федоруківського кола і був заступником директора Департаменту ЖКГ Дмитра Сірмана.

Ярослав Кушнірик наразі є депутатом Чернівецької міської ради у фракції Партії регіонів.

Джерело: www.chas.cv.ua

1