Заява Комітету виборців України щодо структури партії 'Народний фронт' є некоректною, непрофесійною та маніпулятивною

Заява Комітету виборців України щодо структури партії "Народний фронт" є некоректною, непрофесійною та маніпулятивною

13.12.2017, 19:06

"Народний фронт" з повагою ставиться до роботи таких громадських організацій, як КВУ, зокрема, щодо контролю за діяльністю політичних партій. Водночас, вважає неприпустимим поширення Комітетом нікчемних і необґрунтованих припущень та звинувачень.

Єдина і важлива правда, яка прозвучала від КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ – це визнання того, що діяльність "Народного фронту" здійснюється у межах діючого законодавства і повністю відповідає його вимогам. Про це чітко зазначається у інформації від КВУ. Проте, цю правду Комітет спробував утопити у фантазіях, які не мають нічого спільного з професійним висновком.

Зокрема, твердження КВУ, що "Народний фронт" має осередки, але "вони є штучними утвореннями, не здатними вести повноцінну діяльність", базується на дивному засновку, що партія має централізований рахунок, з якого забезпечується діяльність низових організацій. Одне з іншого абсолютно ніяк не випливає. Це перше.

Друге. "Народний фронт" має одну із найбільш розгалужених низових структур, яка нараховує 633 обласних та місцевих організацій. Наголошуємо, це абсолютно реальні і діючі осередки. Фінансове забезпечення здійснюється у відкритий та підзвітний антикорупційним органам спосіб, що передбачає чітку деталізацію статей витрат кожної місцевої партійної організації. За час роботи НАЗК не виявив жодного серйозного порушення у нашій звітності - це свідчить про суворе дотримання "Народним фронтом" вимог законодавства.

"Народний фронт" щиро сподівається, що безглузді припущення, які висловлюються від імені КВУ стосовно окремих політичних партій, не є наслідком політичної упередженості чи заангажованості Комітету або ж дій КВУ в інтересах окремих політичних сил, яку за будь-що намагаються дискредитувати "Народний фронт", не гребуючи маніпуляціями і вигадками.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Я не такая. Я жду трамвая..."

avatar

В. Козьмик

14 грудня 2017 21:05