Заява Чернівецької міської партійної організації ВО “Батьківщина” щодо провокації стосовно депутата-«батьківщинівця»

Заява Чернівецької міської партійної організації ВО “Батьківщина” щодо провокації стосовно депутата-«батьківщинівця»

23.03.2016, 18:34

Сьогодні у Чернівцях, а найбільше – у Садгірському районі обласного центру, невідомими особами були поширені листівки провокативного змісту. Листівки без вихідних даних закликали до від’єднання від Чернівців одного з районів міста, до масових акцій під цими гаслами і містили начебто підпис депутата міської ради, заступника голови фракції «Батьківщина» в міськраді Юрія Буреги.

Категорично заявляємо про непричетність до цієї недолугої листівки як окремого депутата, так і загалом нашої політичної сили. Розцінюємо цю подію як провокацію проти місцевих парторганізацій ВО «Батьківщина». Мету провокації і її виконавців з’ясовуватимуть правоохоронні органи, до яких звернувся депутат міської ради Ю.Бурега з відповідною заявою.

Категорично засуджуємо спроби невідомих недоброзичливців в будь-який спосіб дестабілізувати ситуацію в Чернівцях. Закликаємо мешканців Чернівців, а зокрема – й садгірчан – бути виваженими, поміркованими, аналізувати і співставляти факти і події, відокремлювати інформацію від провокацій і завжди звертатися за уточненнями до першоджерела. Ми, активісти і депутати «Батьківщини», завжди на зв’язку з виборцями, наші офіси розташовані у зручних для відвідувачів місцях, телефон міського офісу 58 10 50, тут працює громадська приймальня. Спілкуймося, співпрацюймо, втілюймо гасло, написане на нашій Ратуші: «Спільними зусиллями».

1