Загиблих у ДТП - як на фронті: мешканці  Нових Ленківців вимагають у Каспрука забезпечити безпеку на дорозі

Загиблих у ДТП - як на фронті: мешканці Нових Ленківців вимагають у Каспрука забезпечити безпеку на дорозі

14.05.2018, 15:46

У Чернівцях мешканці району Нові Ленківці заявили про намір перекрити рух транспорту 17 травня на вулиці Галицький шлях.

Про це сьогодні на сесії міської ради повідомила депутат "Батьківщини" Любов Сорохан. 

Вона заявила, що жителі цього району міста упродовж тривалого часу вимагають від влади провести заходи для зменшення швидкості руху автомобілів на трасі міжнародного значення М-19.

"Нас обурює ситуація, яка склалася на ділянці автомобільної траси міжнародного значення М-19. Постійно на цій ділянці трапляються ДТП зі смертельними наслідками. А за останні декілька місяців смертність на дорозі зросла порівняно з попередніми роками більше, ніж удвічі", - повідомила вона.

"Ми неодноразово зверталися до влади, щоб зробити лівий поворот або кільце малого радіусу розвороту для зменшення швидкості руху автомобілів, що би дало можливість жителям району безпечно потрапляти додому. Таких приблизно - три тисячі мешканців", - сказала Сорохан.

Депутат додала, що жителі цього району не мають можливості безпечно потрапити до своїх домівок.

"А зведення з вулиці Галицький Шлях нагадують зведення з фронту. На наші звернення влада не реагує, і ми вимушені вчиняти радикальні дії. А саме - попереджаємо про перекриття дороги М-19 у районі ресторану "Світанок" 17 травня, починаючи з 9.00", - повідомила депутат міськради.

Вона вручила міському голові Олексію Каспруку відповідне звернення зі 170-ма підписами мешканців Нових Ленківців.

Джерело:  molbuk.ua

1