Загиблий на Сході буковинець був одним з 'кіборгів'

Загиблий на Сході буковинець був одним з "кіборгів"

20.01.2015, 18:15

Загиблий в зоні АТО боєць 80-ї аеромобільної бригади хотинчанин Юрій Кушнір був одним з "кіборгів" Донецького аеропорту. Про це на прес-конференції повідомив Чернівецький обласний комісар Віталій Чурай.

У бою він отримав важкі поранення. Його евакуювали, та намагалися надати першу медичну допомогу. Проте врятувати його бойовим побратимам не вдалося - від отриманих поранень боєць загинув.

Він перебував в аеропорту, тобто був одним з "кіборгів", - розповів В.Чурай. - У неділю боєць був вадко поранений і від поранень помер. Зараз разом з Чернівецьким і Тернопільським Автомайданами ми займаємося доставкою тіла додому.

molbuk.ua

ОЛЕНА ВЕРИГА: ЗАГИБЕЛЬ БУКОВИНСЬКОГО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ ЮРІЯ КУШНІРА – ВЕЛИЧЕЗНА ВТРАТА ДЛЯ УСІХ НАС

В.о. голови обласної державної адміністрації Олена Верига висловлює щирі співчуття рідним і близьким військовослужбовця 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних сил України Юрія Кушніра, який загинув під м.Лисичанськ Донецької області під час виконання бойового завдання.

«Невимовного смутку й скорботи сповнені наші серця. Неможливо знайти слова, щоб розрадити матір, яка втратила сина, дружину, яка втратила чоловіка, дітей, які втратили батька.

Це величезна втрата не лише для рідних та близьких, але й для усіх нас. Ми втратили свого захисника, який пожертвував власним життям заради нашого мирного майбутнього. Саме такі люди і є справжньою елітою нації.

Юрій буде вічно жити у нашій пам’яті та серцях, спогадах бойових побратимів та друзів.

Вічна пам’ять Герою та Царство небесне!»

 

В.о. голови обласної державної адміністрації                                      Олена Верига

1