Забродський вже зараховує себе до команди Михайлішина?

Забродський вже зараховує себе до команди Михайлішина?

11.05.2014, 16:17

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Василь Забродський майже не веде передвиборчу кампанію. Поява кандидата на людях носить епізодичний характер, а якщо він і з'являється десь в ефірі, то більше говорить не про плани на власне мерство, а ганить опонентів. Не видно на вулицях і рекламної продукції цього кандидата. Очевидно, що така поведінка непрямо може свідчити про технічний характер участі Василя Забродського у виборах Чернівецького міського голови.

"А щоб податкова не рахувала це наданою послугою (пільговою), придумаєм правильну схему. Це ми вмієм", - написав він недавно, коментуючи перипетії навколо перевезення пільгових категорій пасажирів.

Ключове для аналізу слово у дописі: "Ми".

Завдяки агресивній поведінці прихильників і рекламі ЗМІ, боротьба за так звані соціальні проїзні - фішка (чи не єдина) передвиборчої кампанії Віталія Михайлішина. Хоча можливості попіаритися на популістській темі безкоштовного перевезення пенсіонерів не упускають також інші учасники виборчого забігу. Навіть "нова кров" у політиці Петро Олексюк, як позиціонує свого кандидата його стара команда. Тому теоретично пан Забродський може бути технічним дублером будь-кого з них.

Врешті "ми" пана Василя можна було б розцінити, як його власні плани і плани його команди. Можна було б, якби він вів виборчу кампанію і представив команду. Були ж часи, коли Забродський робив це більш ніж переконливо.

Ну і вже зовсім неймовірний варіант, назвімо його умовно,  "синдромом Сталіна".  Кривавий диктатор не тільки мав звичку висловлюватися про себе в третій особі однини - товариш Сталін вважає, але частенько говорив ми від імені партії. Невже пана Василя спіткала ця сама недуга? І тому він говорить про себе в третій особі: “Мы, Николай второй”...

1


КОМЕНТАРІ (7)

думаю,що він зарахував себе до команди чернівчан,але убогим та хворим цього не зрозуміти

avatar

Денис

11 травня 2014 13:49

А хто дав йому право говорити віж імені чернівчан? Він що вже виграв вибори? Коли Федорук так казав, то вже був обраним  мером. А це хто такий? 

avatar

Убогому та хворому Денису

11 травня 2014 14:36

avatar

Василий Забродский

11 травня 2014 15:16

Убогому та хворому Денису 11 травня 2014 14:36

 

Хто б ви небули,нехай вам Бог простить

 

 

avatar

Денис

11 травня 2014 18:39

Стаття про Забродського і тут знову Олексюк. Юрко весняна криза жанру?

avatar

Чорнею

11 травня 2014 20:03

Забродський технічний кандидат Олексюка... це цікавий хід думок автора...

avatar

олексій

11 травня 2014 22:30

Забродському у політичних іграх не везе. Там де треба класти на червоне він кладе на чорне, і навпаки.

avatar

Дон Педро Чупакабро

11 травня 2014 23:05