Забродський веселиться у роковини Чорнобильської трагедії

Забродський веселиться у роковини Чорнобильської трагедії

26.04.2013, 19:54

Сьогодні, в ефірі телеканалу «ТВА», у день пам’яті та скорботи за жертвами трагедії на Чорнобильській АЕС, транслюються розважальні програми та фільми.

Журналістський колектив «ТВА» заявляє про те, що всю повноту відповідальності за грубі порушення українського законодавства в ефірі телеканалу несе виключно і персонально Василь Забродський, який рейдерським шляхом захопив мовлення телеканалу. Доки він, красуючись перед камерами, полум’яно запевняє, що захищатиме ліцензію телеканалу, у День жалоби за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС, в ефірі з’являються розважальні програми, що заборонено українським законодавством і суперечить елементарній морально-людській етиці. Це зневага не лише до закону, але й до пам'яті тисяч загиблих.

Ліцензія на показ переважної частини програмного продукту, який випускає в ефір Василь Забродський, закінчилась. На телеканалі не дотримується програмна концепція, а якість мовлення – межує з домашнім аматорським відео.

Такі дії – це неповага до глядачів «ТВА» та колективу телеканалу, адже екс-директор свідомо порушує законодавство, що може призвести до втрати ліцензії на мовлення.

Ми звертаємося до тих, хто сьогодні ще допомагає В. Забродському – тікайте звідти. Не ставайте співучасниками злочину, майте повагу до оточуючих і першочергово до себе. І, врешті-решт, не будьте частиною тієї ганьби, яку Василь Забродський називає ефірним мовленням.

З повагою,

Колектив телеканалу «ТВА».

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Василий Забродский

26 квітня 2013 14:13