Забродський погодився з Бурбаком, що Михайлішин - лузер

Забродський погодився з Бурбаком, що Михайлішин - лузер

28.12.2015, 19:37

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував проведення Антикорупційного форуму, який відбувся у Києві за ініціативи Михайла Саакашвілі.

- Я вітаю будь-які громадські рухи, які ініціюють боротьбу з корупцією, але які боряться з нею не на словах, а роблять це справді дієво, - сказав народний депутат України. – Які оперують фактами, а не перетворюють це на популізм і партійні рухи. Ми не брали участь у форумі, тому що в цей час працювали над проектом Державного бюджету. Хтось повинен працювати, а не тільки говорити.  Ми шукали компроміс з питань податкової реформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Серед дорогих автомашин борців з корупцією, які з'їхалися на київський форум, помітили "рендж ровер" з чернівецькими номерами

- А ви були на форумі, - поцікавився спікер у журналіста Василя Забродського, який поставив це питання.

-          Так я там був, -відповів Василь Забродський.

-          То ви виявляється борець з корупцією? – перепитав Максим Бурбак.

-          Так, я борець з корупцією!- була відповідь.

-          Перспектива подолати корупцію у нас велика, якщо у нас такі борці. Працюйте! – побажав народний депутат України.  

 Далі дискусія торкнулася питання обрання секретаря Чернівецької міської ради. Після пояснення народного депутата України Максима Бурбака  про те, що лузери бажають повернутися Василь  Забродський несподівано заявив, що тут він зі спікером солідарний.

-          Тобто ви погоджуєтеся, що Михайлішину, Продану не місце у Чернівецькій міській раді, - перепитав Максим Бурбак. – Дякую за підтримку!

-          Я підтримую, що Чернівевецькій міській раді секретар Михайлішин не потрібен, - сказав Василь Забродський.

-          А Продан? – продовжив наполягати Бурбак.

-          А Продан чому ні… - заперечив Забродський. 

1