Забродський обдурив мене двічі, - Каспрук

Забродський обдурив мене двічі, - Каспрук

05.12.2012, 00:25

Питання про топ-менеджера телеканалу ТВА Василя Забродського під час сьогоднішньої прес-конференції у "Фронті Змін" прозвучало останнім. Лише під кінець понад годинного спілкування  з народним депутатом Максимом Бурбаком та головою облорганізації "Фронту Змін" Олексієм Каспруком журналісти поцікавилися, що вони думають про ситуацію, яка склалася навколо його персони.

"Це справа корпоративних відносин і вона має вирішуватися з правовій площині, - сказав Максим Бурбак.

Щодо заяв про якийсь тиск на нього, як журналіста, то можу сказати єдине: якщо на пана Забродського щось тисне, то хіба що атмосферний стовп. Ні про який політичний тиск не може бути моти. Спеціально поцікавився значенням цього поняття. Тиснути може влада, режим? Що, "Фронт Змін" уже став владою? Як він може тиснути?"

На уточнююче запитання  www.buknews.com.ua скільки судових позовів проти журналіста Василя Забродського ініціював народний депутат Максим Бурбак, той відповів: жодного. І  не збирається цього робити.

"Жодного стосунку до каналу ТВА Чернівецький Фронт Змін не має, - продовжив Максим Бурбак. - На редакційну політику каналу ми не впливали і не впливаємо. Я про це казав на початку виборчої кампанії, і повторюю це зараз. Наші стосунки з паном Забродським  припинилися, коли він запросив нас у студію, щоб ми могли прокоментувати інформацію, що прозвучала на каналі, але можливості зробити це надав. У мене є докази, що він вчасно отримав всі необхідні документи. Але зробив так, як вважав за потрібне. Це його вибір, про який він заявив публічно".

А голова облорганізації "Фронт Змін" Олексій Каспрук до цього додав, що особисто ображений на Забродського.

- Василь Іванович мене двічі обдурив. Першого разу, коли пообіцяв, що наступне кіно буде про справи Каспрука. А потім знову завів платівку, що насправді і далі викриватиме Федорука й Бурбака. А вдруге він обдурив мене, коли обіцяв, що разом з колективом пікетувати наш партійний офіс. Ми чекали, заварили чай, а він не прийшов.

1


КОМЕНТАРІ (1)

так проаналізуйте прізвище цього брехуна і ви зрозумієте що він несе на собі карму багатьох поколінь брехунів ,що забрели та забрехалися, чувак за бродом, тобто поза бродом, поза совістю і поза стежкою правди...

avatar

valeryan

05 грудня 2012 00:33