Забродський написав відкритого листа 'реальному співвласнику ТВА Андрію Пишному'

Забродський написав відкритого листа "реальному співвласнику ТВА Андрію Пишному"

23.05.2013, 17:10

      За два тижні я міг би святкувати 15 років керування телекомпанією,  половину з яких ми удвох були і поки що залишаємось реальними власниками. Але цього не станеться, бо навіть після відновлення справедливості та відміни всіх незаконних рішень у судах, я буду вважати останні півроку, позначені нашою безглуздою боротьбою, найгіршими для телекомпанії ТВА і для себе як її керівника. Мені прикро, що так сталось і що наші стосунки дійшли до епістолярного жанру, але іншого варіанту бути почутим я не бачу. Я вибачався за власні хибні рішення і вчинки раніше, роблю  це і зараз, хоча чітко усвідомлюю, що це жодним чином не змінить наших стосунків у майбутньому.

    У понеділок на спеціальній зустрічі в Нацраді по телебаченню і радіомовленню нам оголосили, що існування корпоративного конфлікту робить неможливим продовження ліцензіі на мовлення. На вирішення конфлікту нам дали не так багато часу. Але ще задовго до  цього засідання я не тільки запропонував кілька реальних шляхів примирення, але й зробив перші кроки до цього.  А у відповідь - тиша. Пройшло чотири доби, але жодних спроб вирішити і - нарешті - завершити цей конфлікт з твого боку, Андрій, я не бачу.

   Сьогодні наш конфлікт розрісся до захмарних маштабів і став надбанням всього міста.  Мене поливали брудом і з екранів телебачення, і з газетних шпальт. Однак сьогодні я відкладаю на другий план судові справи і кримінальні впровадження, образи, злодійство  і брехню. І закликаю завершити конфлікт  і  ЗБЕРЕГТИ ТЕЛЕКОМПАНІЮ. Я не прошу привілеїв для себе ані у вигляді поновлення на посаді, ані у вигляді допуску до впливу на політику каналу і робочі процеси. Все своє я заберу сам.

    Я вже давно усвідомив, що наші его не повинні стати причиною знищення телекомпаніі. Ми не повинні своїми діями залишити без роботи майже 50 людей. І мені дивно, що цього досі не усвідомлюєш ти, Андрій. Невже бажання помсти затьмарює свідомість? Невже доля телекомпанії і колективу стануть розмінними монетами твого самолюбства? Непотрібно вичікувати голосування по можливим виборам мера, не потрібно шукати таємних намірів у моїх пропозиціях. Я завжди був і є готовий до переговорів. У присутності громадськості, журналістів і кого завгодно, тільки б результатом цих перемовин стало продовження ліцензії і подальша робота телеканалу.

     І твоє, і моє бажання відстояти свою правоту та потішити власне его, вже добре нагодували юристів. При цьому ми обидва прекрасно розуміємо подальший розвиток подій та нескінченні судові тяжби. Але якщо до сьогоднішнього дня це означало  збагачення адвокатів та радість НАШИХ ВОРОГІВ, то тепер ця боротьба - кінець телекомпанії ТВА. Отямся, зупинись і сідаймо розмовляти. Я свої кроки до розв'язання конфлікту вже зробив, чекаю від тебе відповідних.

Василь Забродський , співвласник телеканалу ТВА

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ай да Вася!Ай да маніпулятор!

avatar

Віктор

23 травня 2013 14:07

Амінь! Васка подається в монастир...

avatar

Чернівчанин

23 травня 2013 15:04

А кого має на увазі цей урод, коли каже " .... та радість НАШИХ ВОРОГІВ " ???

avatar

WOLF

23 травня 2013 17:35