За скаргою «батьківщинівців» усунуті порушення в роботі Сокирянської районної ТВК

За скаргою «батьківщинівців» усунуті порушення в роботі Сокирянської районної ТВК

21.09.2015, 15:46

Члени Сокирянської районної територіальної виборчої комісії - партійці ВО «Батьківщина» зупинили порушення, допущені районною ТВК. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», партійці оскаржили постанови районної ТВК, які стосувалися призначення заступника голови РТВК та формування керівного складу міської та сільських виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів в межах Сокирянського району. Обласна ТВК врахувала інформацію, викладену у скарзі сокирянських партійців, і скасувала оскаржувані постанови районної ТВК.

- Призначення голови, заступника голови та секретаря міської та сільських виборчих комісій проводилось ввечері напередодні засідання комісії, самостійно головою комісії, - зазначає голова Сокирянської райпарторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Соловей. - Думка членів комісії від політичної партіїї «ВО Батьківщина» щодо цього не була врахована. Таке одноосібне призначення керівного складу міської та сільських виборчих комісій є неприпустимим, і ми домоглися його скасування.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Скарга представника ВО Батьківщина була залишена без розгляду, т.я. вони ще не прочитали Закон, та подали скаргу неналежним чином. Комісія з власної ініціативи, скасували рішення РВК.

avatar

!!!

21 вересня 2015 14:33

Ой, не розповідайте! Якби не Батьківщина, то далі би чинили собі там бєзпрєдєл. 

avatar

Катерина

21 вересня 2015 16:21