За що депутати відсторонили мера Новодністровська Панчишина Руслана?

За що депутати відсторонили мера Новодністровська Панчишина Руслана?

30.12.2011, 15:49

29.12.11 року на 18 сесії 6 скликання Новодністровської міської ради 24 депутати, які були присутні на сесії, одноголосно проголосували “за” «Програму економічного та соціального розвитку м. Новодністровськ на 2011 рік» за дев’ять місяців 2011р. яку реалізував міський голова Руслан Панчишин. Mіська рада відзначає, що в результаті реалізації заходів спрямованих на відновлення економічного зростання в реальному секторі економіки та підвищення життєвого рівня населення м.Новодністровська Міським головою вжито заходів щодо покращання рейтингових показників соціально-економічного розвитку. За підсумками комплексної оцінки соціально-економічного розвитку районів,міст області забезпечено виконання показників соціально-економічного розвитку. За січень-вересень 2011 року (міським головою працював Панчишин Р.) Новодністровськ посів 3 місце, тоді як за січень- вересень 2010 року – 11 місце. Підвищення рейтингової оцінки відбулося за рахунок показників: обсяг реалізованої промислової продукції у відпускних цінах підприємства, абсолютний приріст обсягу реалізованих послуг у розрахунку на одиницю населення, зріс обсяг введення в експлуатацію індивідуального житла, збільшився рівень оплати за комунальні послуги, збільшилися доходи до місцевих бюджетів та відсутня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, зменшився рівень безробіття.

Також:

- до зведеного бюджету мобілізовано 19507,6 тис. грн., що на 20 % більше відповідного періоду минулого року;
-податковий борг до бюджетів усіх рівнів з початку року склав 5715,7 тис.грн., що у 2,5 рази менше ніж в минулому році;
-середньомісячна заробітна плата працівників зросла на 19,1% в порівнянні з відповідним періодом 2010р. та склала 2045 грн;
-від оренди землі за 9 місяців 2011р. до бюджету міста надійшло 1153,7 тис.грн., що на 37% більше ніж за аналогічний період 2010 року.

Як бачимо Панчишину за 9 місяців вдалося досягнути найкращих соціально-економічних показників в області (з одинадцятого на третє місце за 9 місяців).Тож виникає запитання за що відсторонили Панчишина Р.І. з посади міського голови? Депутати, які відправили його в відставку, 29.12.2011р. проголосували одноголосно “за” соціально-економічні досягнення Панчишина. От і маємо абсурд, людина працювала на благо міста і людей,а купка меркантильних інтригантів позбавила місто подальшого розвитку.

І знову не відповідають дійсності слова губернатора Папієва, який в офіційній заяві від 5 вересня 2011 року говорить, що: “Панчишин грається в велику політику,а не займається проблемами міста”.Ну що пане губернатор, статистика річ вперта, з передостаннього 11 місця в 2010 р., Новодністровськ посів 3 місце за 9 місяців 2011р.,показник більш чим вражаючий. Ні ви,і ні один із ваших підлеглих однопартійців не в змозі показати таких соціально-економічних показників,про що свідчить статистика Чернівецької області.От вас це і дратувало, і ви приклали всіх зусиль щоб цілеспрямований, перспективний міський голова м.Новодністровська Панчишин Руслан від “Фронту змін” в «вашій» області не працював.

Боїтеся конкуренції напередодні виборів?
30.12.11 року

Новодністровський міський осередок партії «Фронт змін»