За матеріалами аграрного антирейдерського штабу Гостюка порушено два кримінальних провадження

За матеріалами аграрного антирейдерського штабу Гостюка порушено два кримінальних провадження

06.06.2018, 14:54

У період посівного сезону 2018 року Оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя активізував свою роботу. Відбулося три засідання, на яких розглянуто п’ять звернень, що стосуються теми рейдерства у Чернівецькій області, з яких – у двох випадках правоохоронними органами відкрито кримінальні провадження та триває розслідування, в одному Головним управлінням держгеокадастру в Чернівецькій області складено акти про незаконне використання земельних ділянок та притягнуто суб’єкта до відповідальності.

Також, з травня представники Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області спільно з представниками системи безоплатної правової допомоги у Чернівецькій області з метою підвищення правової освіти сільського населення, організовує виїзні прийоми громадян. Вже проконсультували жителів 10 населених пунктів області. Робота із попередження захоплення майна аграріїв, надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки, сприяння правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень триває. У червні виїзні консультування заплановані у Глибоцькому та Хотинському районах. 

Для бажаючих отримати інформацію про діяльність Оперативного штабу, отримати правову допомогу в оформленні правоустановчих документів на земельні ділянки та договорів оренди землі можна за телефоном: (0372) 52-59-84.  
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімнадцять жителів села Чорнівка поскаржилися на агрофірму, яка обробляє їхні землі без належних документів
 
На позачерговому засіданні Антирейдерського штабу, скликаному на вимогу Бурбака, розглянули факти махінацій під час перезаключення договорів оренди земельних паїв (ОНОВЛЕНО)
 
 Бурбак вимагає скликати Антирейдерський штаб для негайного захисту майнових прав мешканців Шубранця (+документи)
1