За регіоналів на Буковині вже 104 % виборців?

За регіоналів на Буковині вже 104 % виборців?

17.10.2013, 21:30

Спочатку про перемогу своїх кандидатів на проміжних виборах повідомили буковинські регіонали. Відтак про те, як кувалася перемога написала чернівецька газета "Час". Партія влади на Буковині постійно збільшує число своїх прихильників, тоді як виборчий ресурс опозиційних сил у Чернівецькій області практично вичерпано. Про це йдеться у повідомленні на сайті облорганізації ПР.

13 жовтня 2013 року відбулися проміжні вибори у с.Анадоли Хотинського району Чернівецької області та у Заставнівському районі Чернівецької області.

За результатами голосування у с.Анадоли перемогла член Партії регіонів Олена Максимчук, яка отримала 100% довіри мешканців села, а у Заставнівському районі висуванець та член Партії регіонів, перший заступник голови РДА Ярослав Олексюк обійшов свого опонента, отримавши 57,9% довіри громадян.

ПР оголосила такі результати "очевидним проривом на регіональному електоральному полі, який переконливо свідчить про оптимістичні перспективи Партії регіонів на чергових президентських та місцевих виборах".

Як повідомили molbuk.ua в Анадольській сільській раді, на виборах депутата сільради Олена Максимчук, член ПР, 1978 року народження, тимчасово не працює, була єдиним кандидатом. З 51 виборця на окрузі на дільницю прийшли 40 і всі проголосували за Олену Максимчук. Тепер з 14 депутатів сільради більшість становлять представники ПР і КПУ, депутатів від "Батьківщини" і "Фронту змін" немає жодного.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кобевка трішечки занесло, 41 голос за представника Батьківщини і 30 за Удар. Так хто не мав висувати свого кандидата ?

avatar

Степан

18 жовтня 2013 11:18