За останню добу дороги на Буковині перетворилися на ковзанку: є постраждалі люди

За останню добу дороги на Буковині перетворилися на ковзанку: є постраждалі люди

16.02.2015, 19:31

За останню добу, дороги в Чернівецькій області перетворились на ковзанку, через що постраждали люди. Особливо несприятливі погодні умови були у Кельменецькому районі. Там через ожеледицю трапилось трагічне ДТП, в якому загинули троє людей. Водій легковика не впорався з керуванням і в’їхав в залізобетонну електроопору. Близько о пів на другу ночі водій фольксвагена не впоравшись з керуванням врізався в електроопору. Окрім нього в автомобілі знаходились ще двоє людей. Як з’ясувалось пізніше вони були міліціонерами. За офіційним повідомленням УМВС України в Чернівецькій області, причиною ДТП стала ожеледиця, тобто недопрацювання комунальних служб. Чому дорога була не в належному стані слід запитувати в місцевих комунальників переконують в Службі автомобільних доріг.

 Юрій Бучка – заступник начальника САД з експлуатаційного утримання автомобільних доріг: «В компетенції САД дороги загального користування. Це ДТП сталось в місті. У нас проводили оперативний звіт ДАІ і по гарячих слідах ми це виявили. Так мені доповіли».

За попередньою інформацією правоохоронці повертались з чергування і через брак посипних матеріалів на дорозі врізались в електроопору. Від отриманих травм та удару струмом вони загинули на місці. В службі автомобільних доріг, запевняють дороги загального користування попри погодні умови були в належному стані: «В кожній філії при ускладнені погодних умов відбувається нічне чергування. Це інженерно-технічні працівники, водій КДМ та навантажувача, а також люди. За інформацією нашої диспетчерської служби нічне чергування здійснювалось».

Щодо того чи впорались комунальники цієї ночі з ожеледицею у районах, нам розповіли водії маршруток кіцманського напрямку.

-        «Перші хлопці, що їхали зранку, трохи бідували. Нам було вже трохи легше. В більшості ожеледиця».

-        «Зранку треба було виїхати на дорогу побачити, десь у годині 7. Доріг практично не було. Мало того що з ямами так ще й ожеледиця».

-        «У всіх ситуація однакова, у всіх напрямках. В кого питали у всіх однаково».

Щодо ситуації на дорогах в напрямку кельменців ситуація не відрізняється: «Ожеледиця була всю дорогу до Чернівців. Дорога зовсім нічим не посипана. Зранку була ожеледиця. Треба обминати ями і через ожеледицю небезпека ще більша. Самі їдемо, переживаємо».

Джерело: ТРК Чернівці

Раніше ми повідомляли

До травмпункту звернулося вже 30 чернівчан

1