“За майбутнє' буковинських доріг! Героїв Майдану вже відремонтував, Хотинську у Чернівцях - відремонтує

“За майбутнє" буковинських доріг! Героїв Майдану вже відремонтував, Хотинську у Чернівцях - відремонтує

10.10.2020, 20:12

Представники чернівецького осередку політичної сили «За майбутнє» зустрілися з українським підприємцем, громадським діячем і політиком Олександром Шевченком, який висловив сподівання плідної взаємодії на благо краян.

- Я об'їхав майже всю Буковину. Сповнений вражень від поїздки! Зараз я у Чернівцях. Подивіться, яка потужна і сильна команда представлятиме Чернівці у владі всіх рівнів. Це люди, які будуть боротися, - поділився враженнями від перебування у Чернівцях Олександр Шевченко. 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко із командою «За майбутнє» готовий відбудувати всі дороги Путильщини і Вижниччини упродовж трьох років
 
Звертаючись до чернівчан зі сходів обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Олександр Шевченко згадав роки навчання в університеті, проживання у студентському гуртожитку, а також те, як радів від того, що має можливість жити і вчитися у такому гарному місті. 
 
- Що особисто я і моя команда вміємо добре робити, то це будувати дороги, розвивати туризм. Наслідки моєї діяльності чернівчани також вже могли побачити і оцінити. Це відремонтована вулиця Героїв Майдану, на черзі - ремонт вулиці Хотинської. За півтора роки наша компанія зробили вулицю Героїв Майдану, якою тепер можуть із задоволенням користуватися чернівчани. Вже наступного тижня починаємо роботи із заміни мереж на вулиці Хотинській. Ми не претендуємо на крісло мера, але ми хочемо  допомагати тому меру, який здобуде підтримку усіх чернівчан. Нам потрібно гуртуватися навколо конкретних справ. Ми думаємо про майбутнє!   - сказав Олександр Шевченко.  - Ми кардинально інші! 
 
 На початку вересня в електронній системі публічних закупівель «ProZorro» відбувся аукціон по тендеру  на капітальний ремонт вулиці Хотинської. Стартова вартість робіт становила 211 332 464 гривень, а бажання взятися за ремонт важливої дорожньої артерії Чернівців заявили дві потужні дорожньо-будівельні компанії ТОВ «ШБУ-77» та ТОВ «ПБС».

У результаті торгів переможцем визнали компанію «ПБС», яка запропонувала ціну 206 030011 грн, що на 5,3 мільйони менше від початкової суми.

Нагадаємо, що за ці кошти планують капітально відремонтувати майже 5 кілометрів дорожного покриття на вулиці Хотинській . До переліку робіт, які будуть виконані, входить заміна водопровідної, каналізаційної і зливової мереж, влаштування світлофорних об’єктів, тротуарів та повна заміна асфальтного покриття. 

Нещодавно Верховна рада проголосувала за основу проєкт виділення коштів на ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях. Рішення підтримали 240 депутатів. Депутати чотирьох фракцій (Голос. ЄС, Батьківщина та ОПЗЖ) не підтримали виділення грошей  з державного бюджету на ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях.

1